LEGIJA RAZOTKRIO ČEDU JOVANOVIĆA: On je dokazani lažov i kraljica drame!

Autor:

Hronika

17.05.2018

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulemek se tokom svog završnog izlaganja osvrnuo na svedočenja više svedoka između ostalog i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, koga je nazvao "kraljicom drame".

RepublikaFoto: Tanjug
Čeda Jovanović

- Svedok je tokom izlaganja sam za sebe rekao da su mu ruke prljave, a savest čista. Šta reći o takvom svedoku? Još ako je dramaturg i političar, ali propali... Jako mi je žao što je Tužilaštvo odbilo njegovo suočavanje sa njegovim starim drugarima. Verovatno su ga u društvu zvali kraljica drame. 

Legija je ukazao i na niz nedoslednosti u svedočenju lidera LDP-a, otvoreno ga nazivajući lažovom.

- Jovanović je uhvaćen u laži više puta, opšte je poznato da je bio redovan gost u famoznoj Šilerovoj iako je to poricao. Svi u državi znaju da je posećivao svog druga Dušana Spasojevića u zatvoru, a sada to poriče. Svedok je sklon petljanju i dokazani lažov. Tokom svedočenja pokušavao je sebe da stavi na centralno mesto i predstavi se kao junak - rekao je Legija pred Specijalnim sudom. 

Nastavak izlaganja završne reči zakazan je za sutra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading