Evo šta se događa sa Nedeljkom Jovanovićem, rukometašem koji je lomio Višegradsku!

Autor: Republika

Hronika

16.05.2018

07:14 >> 07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati rukometaš Nedeljko Jovanović saslušan je zbog haosa koji je u nedelju uveče napravio u porodilištu u Višegradskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Nedeljko Jovanović

Kako saznajemo, Nedeljko se sve vreme izvinjavao u policiji i priznao je grešku koji je uradio.

Te noći njegova verenica se zbog komplikacija prevremeno porodila i u šestom mesecu rodila bebu od svega 600 grama.

Divljanje rukometaša u zgradi porodilišta u Višegradskoj prijavila je jedna od medicinskih sestara, koja je te noći bila dežurna. Međutim, kada je policija stigla u krug bolnice Jovanović je već bio otišao. Iskaz o incidentu tada je dala medicinska sestra, koja je i pozvala policiju, kao i ostali zaposleni.

Jovanović će danas biti saslušan u policiji o svim okolnostima koje su se desile te noći, a nakon toga će policija izveštaj predati Tužilaštvu, koje treba da proceni da li postoje elementi da se protiv ovog rukometaša pokrene postupak.

Međutim, Jovanović je samo dan nakon incidenta, ponovo posetio GAK Višegradsku, ali ovog puta da bi se izvinio za svoje ponašanje. Kako nam je rečeno, on je u bolnicu došao u popodnevnim satima i pokušao da izgladi situaciju sa lekarima i medicinskim sestrama.

Nedeljko Jovanović je u nedelju oko pola dvanaest uveče upao u porodilište, gde je pokušao da razvali vrata, vikao i krivio lekare za prevremeni porođaj njegove verenice, a potom je čak ušao i u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

S vrata počeo da pravi haos

Njegova verenica još u petak je iz jedne beogradske bolnice prebačena u GAK Višegradska, zbog stanja koje je prethodilo pobačaju. Dobila je terapiju i ostala je da leži u bolnici.

Drama je krenula u nedelju uveče, pola sata pre ponoći. Dežurne doktorke pregledale su verenicu sportiste, čije je stanje bilo loše i ona je hitno prebačena u porodilište jer je prevremeni porođaj krenuo. Nekoliko minuta kasnije, njen verenik je stigao u bolnicu i, prema priči lekara koji su bili u smeni te noći, s vrata počeo da pravi haos.

Prvo je pokušao da razvali glavna ulazna vrata, koja se, inače, zaključavaju u 22 sata, ali to mu nije pošlo za rukom, pa je lupao i pokušavao nasilno da ih otvori. Onda je pronašao sporedni ulaz i sa još dve žene ušao u bolnicu.

Beba je u inkubatoru

Kako nam je ispričala dežurna doktorka, on je urlao na lekare da su mu ubili dete i nazivao ih pogrdnim imenima. Šutirao je sve što mu se nalazilo na putu i budio žene koje su spavale. Niko nije mogao da ga zaustavi, s obzirom na to da su te noći samo žene bile dežurne.

Dok se u porodilištu odvijala prava drama, verenica rukometaša bila je u porođajnoj sali. Mada su lekari krenuli da izvrše pobačaj, beba je rođena živa i teška je svega oko 600 grama. Odmah su, kaže doktroka, pozvani i neonatolozi i pedijatri.

Kako saznajemo, beba je živa i u inkubatoru je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading