Istraga o likvidaciji Crnogorca u Beogradu: ARKANOV UBICA PRED SMRT ZVAO DARMANOVIĆA!

Autor:

Hronika

16.05.2018

05:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Miki Đuričić (43), osuđen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, neposredno pred likvidaciju u Johanesburgu bio je u kontaktu sa crnogorskim državljaninom Gorgijom Gorgom Darmanovićem (58), koji je dve nedelje posle njega ubijen na Novom Beogradu!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milan Miki Đuričić

Kako prenose južnoafrički mediji, Darmanović i Đuričić su bili bliski kriminalnim strukturama u toj zemlji i nije isključeno da je Crnogorac imao saznanja o likvidaciji ubice Arkana.

Mafija ih skrivala

- Njih dvojica su se dobro poznavali. Postoje saznanja da su bili u kontaktu samo nekoliko dana pre nego što je Đuričić brutalno likvidiran u parku Strijdom u Johanesburgu i da bi to mogao biti jedan od glavnih motiva za ubistvo Darmanovića - prenose južnoafrički mediji.

Sumnja se da je Darmanović imao informacije o Đuričićevoj likvidaciji, za koju se spekulisalo da je prava meta bio Dobrosav Gavrić (42), koji je takođe, neposredno pre izricanja osuđujuće presude za ubistvo Arkana u hotelu "Interkontinental", utočište pronašao u Južnoj Africi.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/euronews (en français)
Dobrosav Gavrić

Sumnja se da su ubice likvidirale Đuričića jureći Dobrosava Gavrića (42)

- Đuričić i Gavrić su se po dolasku u Južnu Afriku priklonili tamošnjoj mafiji i ubrzo stekli visoke pozicije u kriminalnom miljeu u Kejptaunu, ali i brojne neprijatelje u suparničkim klanovima. Sumnja se da je Đuričić to platio glavom. Darmanović je u trenutku ubistva istraživao osobu koja je bila visokopozicionirana u kriminalnim krugovima u ovom gradu i nudio je vlastima svoja saznanja. Po svemu sudeći, znao je dosta i o Đuričićevoj likvidaciji - prenose mediji.

Specijalac

Darmanović je do avgusta prošle godine radio kao agent južnoafričke specijalne jedinice. Dovođen je u vezu sa pojedinim kriminalnim strukturama u Južnoj Africi koja su umešane u šverc narkotika. Ubijen je 6. maja u sačekuši u blizini Prvog osnovnog suda u Ulici Aleksinačkih rudara na Novom Beogradu. Na njega su pucala dvojica napadača, koja su pobegla na skuteru. Policija za njima i dalje traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading