(UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ) HOROR: Prebijena trudnica Anđela (20), Šiptar je tukao jer nije htela se*s sa njim!

Autor: Republika

Hronika

15.05.2018

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanac S. A. (25) udarao me je pesnicama, davio me i vukao po asfaltu jer nisam htela da idem s njim u hotel, tvrdi Anđela Đorđević (20), koja je u trećem mesecu trudnoće.

Foto: Privatna arhiva
Trudnica nakon batina

Anđela Đorđević (20) iz Bujanovca, koja je u trećem mesecu trudnoće, tvrdi za Kurir da ju je Albanac S. A. (25) brutalno pretukao jer nije htela da ide s njim u hotel.

Kako nam je objasnila, napad se dogodio u subotu oko 4.30 sati na putu od mesta Biljače do Bujanovca.

- Tog mladića sam upoznala ranije jer se zabavljao s mojom drugaricom. Bio je kulturan i fin. Te večeri smo s društvom ostali u kafani i mnogo je popio.

Ponudio se da me odveze taksijem do Bujanovca. Nisam videla ništa loše u tome - priča Anđela, koja je te večeri ostala duže posle posla jer radi kao promoterka pića.

Nazvao me kurvom

Ona dodaje da je u taksiju bio i njegov brat.
- Ubrzo je u taksiju počeo da me ubeđuje da idemo u hotel. Odbila sam ga. Ponovio je nekoliko puta da želi da budemo zajedno, ali nisam htela. Tada je počela moja agonija - objašnjava Đorđevićeva.

 

 

Prema njenim rečima, S. A. je u taksiju počeo da je bije.
- Udarao me je šakama i pesnicama, davio me je, čupao kosu. U jednom trenutku izbacio me je iz vozila i počeo da me šutira gde je stigao. Pala sam na zemlju, ali on nije prestajao. Držala sam ruke na stomaku, samo da sačuvam bebu. Osećala sam udarce nogom u glavu i leđa, šutirao me je po nogama. Vukao me je po asfaltu i pocepao jaknu. Noge mi je odrao. A za to vreme ni taksista ni njegov brat nisu reagovali. Molila sam ga da prestane, a on me je nazivao kurvom - priča devojka i dodaje da S. A. nije znao da je ona trudna.

Tako prebijenu, S. A. ju je ostavio na ulici, a ona je smogla snage da zaustavi drugo vozilo.
- Kada me je taj vozač ugledao, bio je u šoku - kaže naša sagovornica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading