SELEKTORU PRETILI: Pazi se u saobraćaju!

Autor:

Hronika

14.05.2018

05:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Dragiša Zečević (37) prošle nedelje dobio je anonimno preteće pismo! Nepoznata osoba poručila je Zečeviću da se pazi u saobraćaju!

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/Sos Kanal
Dragiša Zečević

Bela koverta

Zečević je kao i svakog jutra otišao do poštanskog sandučeta da proveri da li su stigli novi komunalni računi. Kako Srpski telegraf saznaje, pismo se nalazilo u beloj koverti na čijoj su prednjoj strani bili ispisani Zečevićevi podaci, zalepljena poštanska markica i pečat "Pošte Beograd".

- Otvorio je sanduče i među računima je pronašao belu kovertu. Odmah je otvorio da vidi o čemu se radi i ostao šokiran tekstom koji je plavom hemijskom bio ispisan na papiru formata A4 - kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Zečeviću je nepoznati pošiljalac poručio da se ne meša tamo "gde mu nije mesto" i da prestane da "pametuje".

Zečević: To su utakmice ženskog fudbala i tu nema nikakvog interesa. Skroz mi nejasno ko bi mogao da mi preti

- Slušaj ti, umišljeni, čupavi selektore! Ne guraj nos gde ti nije mesto i ne pravi se pametan jer možeš da ostaneš bez njega! Prestani da pametuješ! - stoji u anonimnom pismu.

Tu nije bio kraj, već je pošiljalac Zečeviću uputio još stravičniju pretnju.

- Pazi na saobraćaj kad ideš da gledaš utakmice, umišljeni treneru! - stoji na kraju pretećeg pisma.

Dragiša Zečević je pretnje odmah prijavio policiji i ona radi na ovom slučaju. Ovaj fudbalski stručnjak je za Srpski telegraf potvrdio da su mu pretili, ali kaže da ne zna ko stoji iza svega toga.

- Istina je da je stiglo pismo, ali zaista nemam predstavu ko je mogao da se igra takvim stvarima niti zbog čega. To sam rekao i inspektorima. Ovo je prvi put u životu da se susrećem sa pretnjama. Prijatelji su me posavetovali da slučaj odmah prijavim policiji - rekao nam je Zečević.

Neće zaštitu

Iako pretnje koje je dobio nisu naivne, on dodaje da se ipak ne oseća ugroženo i da nije tražio policijsku zaštitu.

- Nikome ništa nažao nisam učinio u životu niti sam se svađao sa nekim i mislim da nema potrebe za bilo kakvim vidom zaštite. Rekli su mi da pazim na saobraćaj kad budem išao na utakmice, pa to su utakmice ženskog fudbala i tu nema nikakvog interesa. I dalje mi je sve skroz nejasno - dodaje Zečević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading