OBDUKCIJA POKAZALA: Braća iz Trgovišta nisu brutalno zadavili majku

Autor: Alo, Republika

Hronika

13.05.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcioni nalaz sudskih veštaka iz Niša potvrdio je da Martin (38) i Dejan Aleksić (31) iz Trgovišta nisu rukama brutalno ubili majku Javorku (68).

RepublikaFoto: Public

U toku istražnog postupka utvrđeno je da je slepa starica pretrpela tešku telesnu povredu, koja nije u direktnoj vezi sa njenom smrću.

Posle završetka istrage spisi predmeta sa nacrtom optužnice dostavljeni su u nadležnost Osnovnom javnom tužilaštvu.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković izjavila je za “Alo” da su rođena braća osumnjičena za nasilje u porodici.

Za ovo krivično delo zaprećena kazna je od dve do deset godina zatvora.

Rođenoj braći produžen je pritvor.

Dejan i Martin Aleksić uhapšeni su zbog sumnje da su u porodično kući u Trgovištu 23. februara popodne navodno na smrt pretukli majku Javorku i počinili krivično delo teškog ubistva.

Dežurnoj ekipi Doma zdravlja u Trgovištu majčinu smrt je 26. februara prijavio sin Dejan Aleksić.

Ubrzo posle prijave smrti bolesne, teško pokretne i slepe starice, dežurna lekaka iz Doma zdravlja je u toku mrtvozorničkog pregleda primetila sumnjive modrice i krv na glavi starice.

Nezaposlena braća su zbog novca fizički i psihički maltretirala majku, koja je nekoliko meseci provela u Prihvatnoj stanici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading