SVEDOČENJE SILOVANE DEVOJČICE LEDI KRV U ŽILAMA: Delovao je kao brižan otac

Autor:

Hronika

11.05.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica (14) iz Leposavića, koju je otac R. M. (54) tri godine silovao i napravio joj dete, opisala je psiholozima i policajcima sve strahote koje je doživela tokom zlostavljanja. Prvi put je silovana kada je imala 11 godina, a maltretiranje je nastavljeno sve do njene 14. godine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Otac ju je maltretirao godinama. Ilustracija

- Rano je ostala bez majke, koja je preminula ubrzo nakon porođaja. Godinama nakon toga živela je kod svoje babe, a kada je ona preminula, prešla je kod oca. Devojčica tvrdi da je tata u početku bio dobar prema njoj, a da je onda počeo neprikladno da je dodiruje - kaže za "Alo!" izvor iz kosovske policije.

Devojčica je počela da izbegava oca, ali nikome nije smela da kaže šta se događa u njihovoj kući.

- Devojčica je posle prvog silovanja danima plakala. Nije izlazila iz kuće, a onda su usledili novi napadi. Otac je smatrao da ima pravo da joj radi sve što poželi, jer je ona njegova ćerka - kaže sagovornik "Alo!"-a.

Osumnjičeni otac je priznao da je tri godine silovao ćerku. Određen mu je pritvor i prebačen je u zatvor u Kosovskoj Mitrovici. Silovana devojčica dobiće neophodnu pomoć psihologa.

- Sada treba raditi na saniranju posledica. Njoj je pre svega neophodna pomoć psihologa - kaže izvor "Alo!"-a.

Meštani Leposavića kažu da dobro poznaju R. M. i da ne mogu da veruju šta je uradio svojoj ćerki.

- Delovao je kao brižan otac. Radio je i pričao je da svaki dinar troši na svoju ćerku i kuću. Neka robija i posle zatvora neka se ne vraća ovamo! Takvi monstrumi nam nisu potrebni - kaže meštanin Leposavića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading