ZOVI ME TATA I POKAŽI MI SISE: Pedofil iz Velike Plane uhvaćen na Fejsbuku

Autor: T. MILOVANOVIĆ

Hronika

10.05.2018

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna prepiska između pedofila Lj. S. iz Velike Plane i maloletne devojčice (13) nedavno je osvanula na Fejsbuk stranici "Borba protiv pedofilije"! U stravičnom dopisivanju pedofil je od devojčice, ne sluteći da se iza njenog profila kriju upravo osnivači ove stranice, tražio da mu pošalje svoje golišave fotografije, a zatim joj govorio kakve bi sve stvari voleo da joj radi!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Autori ove stranice objavili su ovu skandaloznu prepisku kako bi upozorili roditelje da čuvaju svoju decu podalje od ovog seksualnog manijaka! U porukama, između ostalog, Lj. S. od devojčice zahteva da ga zove "tata", a da će on nju da oslovljava sa "ćero" - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Pedofil je "devojčici" poslao poziv za prijateljstvo i od samog starta joj se obraćao sa "dušo" i "srce". Iako je od nje dobio poruku da ima samo 13 godina, njega to nije sprečilo da nastavi sa nastranim porukama i odgovori joj: "Vauu. Baš si mlada i slatka".

- Imaš prelepe usne i jezik, pošalji mi fotografiju bez majice - pisao je on i "devojčici" poslao fotografiju na kojoj je go i jednu kako joj šalje poljubac.

- Voleo bih da vidim te lepe sise jer mi izgledaju da su baš lepe, ali za to niko ne sme da sazna, srce - poručio joj je u narednoj poruci.

Lj. S. nije ni slutio da iza profila 13-godišnjakinje stoje lovci na pedofile

Perverznjak se u svojim bolesnim namerama nije zaustavio, već je od devojčice zahtevao da ga zove "tata".

- Mogu li da te zovem "ćero", ali da to samo nas dvoje znamo - napisao je, pa dodao: - Ako ja tebe zovem ćero, ti ćeš mene tata, ali da niko ne sazna.

Lj. S. je tokom dopisivanja postajao sve napadniji, a u jednom trenutku počeo je da navodi šta bi sve radio devojčici, kao i da bi voleo da ima seksualni kontakt sa njom.

- Je l' spavaš sama u sobi? Mmm, je l' može i tata pored tebe? - stoji u prepisci između Lj. S. i "devojčice" koju je potom upitao: "Je l' mogu te lepe sise da ti pipam"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading