Ubijeni Kruševljanin imao troje dece: TATA, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU!

Autor: Republika / novosti.rs

Hronika

09.05.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za ubistvo Kruševljanina Vojina Stankovića, oca troje dece, koji je u ponedeljak izrešetan u centru rodnog grada, osumnjičen je Stefan Radulac (25) zvani Žuti, za kojim policija intenzivno traga. Prema nezvaničnim saznanjima, ne isključuje se mogućnost da je pobegao u pravcu Kosova i Metohije. Stankovićeva deca su se oprostila od oca u čitulji.

RepublikaFoto: facebook.com/Vojin Stankovic
Vojin Stanković

- Poslednji pozdrav voljenom tati. Sahrana će se obaviti 9. maja 2018. godine u 14 sati na Novom groblju u Kruševcu. Neka te anđeli čuvaju. Živećeš večno u našim srcima - napisala su deca ubijenog u čitulji.

Izvor "Novosti" nezvanično navodi da niko nije obratio pažnju na tri momka među kojima je bio i osumnjičeni, a koji su sedeli za stolom u kafiću u Čolak Antinoj ulici. Mir je prekinut kada se prekoputa parkirao Stanković.

- Lokali su bili prepuni, žrtva je sa još dve osobe bila u kolima, ali oni su vrlo brzo pobegli - navodi nezvanično izvor.

- Osumnjičeni je izašao iz kafića, otvorio vatru, a ljudi su krenuli da beže. Na prve pucnje skoro niko nije odreagovao, nisu shvatili šta se dešava. To je bilo tačno u 13.20. Navodno, žrtva nije ni mogla da se prepozna posle upucavanja, jer je najmanje jednim metkom pogođen u glavu.

U nadležnom tužilaštvu saslušani su N. R. (25) i J. P.(26), ali su po saslušanju pušteni, potvrđeno je iz više izvora.

Foto: Republika

- Osumnjičeni se nakon počinjenog krivičnog dela okrenuo, stavio je pištolj u torbicu i krenuo da trči između kafića u pravcu Obilićeve ulice - nezvanično navodi izvor.

Policija je praktično odmah imala uvid u snimke sa sigurnosnih kamera, gde se vide žrtva i počinilac. Istraga pokušava da utvrdi šta je motiv upucavanju. Jedan od sagovornika ovog lista nezvanično iznosi da je osumnjičeni Radulac navodno napao sina Vojina Stankovića, posle čega se Stanković nimalo naivno "obračunao" sa osumnjičenim. Priča se da je Žuti obećao da će presuditi Stankoviću.

On inače potiče iz pristojne porodice koja se nije dovodila u vezu sa kriminalom, ali se spominje da je imao pomalo čudan karakter, te da je bio sklon nekontrolisanom ponašanju. Sagovornik kaže da je posle najnovijih dešavanja oživljena priča kako je Radulac svojevremeno u školu, navodno, poneo bombu, a priča se i da je bio sklon upotrebi narkotika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading