ODREĐEN PRITVOR OTMIČARU IZ BORČE

Autor: Novosti, Republika

Hronika

03.05.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po zahtevu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana P.Lj. (40) osumnjičenom da je u nedelju u Borči na silu pokušao da jednu maloletnicu uvuče u svoj automobil, pošto je prethodno odbila njegovu ponudu za sladoled.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Majka sa ćerkom koju je otmičar namamio u automobil

P.LJ. je određen pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Krivičnom prijavom P.Lj. se tereti za protivpravno lišenje slobode i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jer je prilikom hapšenja pružao otpor policajcima i naneo im lake telesne povrede.

On je, kako se sumnja, 30. aprila oko 20 časova ponudio maloletnoj devojčici sladoled, a potom, pošto ga je ona odbila, pokušao protiv njene volje da je uvuče u svoj automobil, saopštila je policija u utorak.

Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading