MAJKA IZ BORČE SE OBRAČUNALA SA OTMIČAREM: Ćerku hteo da mi uvuče u auto, Tipsarevića koristio za mamac!

Autor:

Hronika

03.05.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Prodanović (42) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da otme maloletnu devojčicu A.S. (12). Drama se odigrala u ponedeljak oko 20 časova u Lepavinskoj ulici u Borči nedaleko od kuće u kojoj devojčica živi sa roditeljima, sestrama i braćom.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Gordana Milićević sama sprečila manijaka da joj otme dete

Otmica

Gordana Milićević, majka A. S., u ispovesti za Srpski telegraf kaže da je kobnog dana u poslednji čas uspela da spase svoju ćerku iz kandži manijaka koji je duže vreme presretao njenu ćerku i predstavljao se kao trener koji radi kod Janka Tipsarevića.

- Mojoj ćerki je govorio da je talentovana i savršena za tenis i da treba da krene da trenira. Takođe je pričao da će joj pokloniti reket i da krene sa besplatnim probnim treninzima u njegovom klubu, pa ako joj se dopadne, da nastavi - kaže Gordana.

Kako navodi, kobnog dana poslala je A. S. da kupi grickalice jer im je u goste došao njen brat s porodicom.

- Kada se vratila, rekla mi je: "Mama, došao je onaj trener, hoće da me vodi u 'Mek' i da mi kupi picu." Ona mu je odgovorila da ne sme dok ne pita roditelje, a on joj je zapretio da ne sme nikome ništa da spominje - priča Gordana i navodi da tu nije bio kraj užasu.

- Sa terase sam primetila auto koji je sigurno 20 puta prošao kroz našu ulicu, čak je i zastao ispred naše kapije i gledao u dvorište. Pozvala sam ćerku i upitala je da li zna ko je to, a ona mi je rekla da je to trener - priča Gordana.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Gordana pokazuje mesto napada

Ona je sa ćerkom krenula do Ljubomira Prodanovića u nameri da se direktno suoči s njim.

- Prišla sam njegovom automobilu, a on se okrenuo ka mojoj ćerki i pokušao nasilno da je uvuče u vozilo. Uhvatila sam je za odeću u poslednji čas pošto je on u tom trenutku hteo da zalupi vrata. Da nisam uspela, ko zna gde bi moja ćerka danas bila - navodi devojčicina majka.

Drama na ulici

Ona kaže da je mislila da će manijak pobeći pre dolaska policije, ali on nije odustajao.

- Moja ćerka se tresla. Poslala sam je u prodavnicu preko puta da se malo smiri, a on joj je dobacio: "Povedi i sestricu da i nju častim!" Tada je izleteo iz vozila i potrčao za ćerkom, ali je prodavačica uspela na vreme da je zaključa u magacin. Ubrzo je došao i moj muž, koji je bio na poslu, kao i policajci koji su uhapsili manijaka - dodaje Gordana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Janka Tipsarevića otmičar koristio da namami devojčicu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading