LUKA RADULOVIĆ UBIJEN ZBOG ŠVERCA AUTOMOBILA IZ NEMAČKE?! Obrt u istrazi likvidacije vozača "bentlija"

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

30.04.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O motivu za ubistvo Luke Radulovića (37), koji je 18. aprila likvidiran u kafani "Ispod mosta", u Crnotravskoj 8 u Beogradu, a koji je odranije javnosti poznat po presecanju kolone vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića "bentlijem", i dalje se nagađa.

RepublikaFoto: facebook.com/Luka Radulovic
Luka Radulović

Kao glavni razlog uglavnom se navode trgovina drogom, dugovi i cinkarenje. Međutim, kako Telegraf.rs saznaje, deo istrage usmeren je i ka švercu automobila iz Švedske i Nemačke. Prema našim informacijama, Radulović se nekome ozbiljno zamerio u tom poslu.

Da je prevara u švercu automobila moguć razlog za likvidaciju, moglo se čuti još na Radulovićevoj sahrani. Tada se šaputalo da je on u Nemačkoj i Švedskoj prevario svoje saradnike, a da je posle nekoliko meseci usledila njihova osveta.

Pošto je hitno prevezen na reanimaciju, podlegao je povredama. Napadač je Radulovića upucao u stomak.

Luka Radulović je odavno bio poznat policiji. Protiv njega je podneto više krivičnih prijava zbog razbojništava, posedovanja i rasturanja narkotika, kao i zbog  nasilničkog ponašanja.

Obezbeđivao je lokale po Beogradu, ali i Evropi. U julu prošle godine brinuo je i o bezbednosti jednog restorana u Beču. Tamo se sukobio sa izvesnim Čečenima gde je u obračunu oružjem ranio dvojicu. Od tada je bio u Srbiji.

Postojale su informacije da je sarađivao sa Filipom Koraćem i Lukom Bojovićem, a preko njih i sa škaljarskim klanom. Bio je poznat kao čovek koji "odrađuje poslove za gradske face".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading