ODLUKA TUŽILAŠTVA: Otac silovatelj ostaje iza rešetaka, devojčica se oporavlja!

Autor: Republika

Hronika

30.04.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Šapcu sudija za prethodni postupak odredio je danas pritvor Mirku P. (42) iz Koceljeve, zbog sumnje da je više puta silovao 14-godišnju ćerku.

Otac monstrum ostaje u pritvoru/Foto: Ilustracija

- Osumnjičeni se tereti za teži oblik silovanja za koji je zaprećena zatvorska kazna od 5 do 15 godina. Na predlog tužilaštava određen mu je pritvor i postupak će dalje teći svojim tokom. Devojčica je na svu sreću dobro i nema fizičke povrede – potvrdio je za "Novosti" portparol Višeg javnog tužilaštva Milan Milutinović.

Podsetimo, devojčica stara 14 godina požalila se za vikend baki da ju je otac više puta seksualno zlostavljao. Kada je to čula, starica je odmah pozvala policiju.

- Kako je ispričala baki, Mirko P. je ćerku prvi put silovao kada je imala 10 godina. Zapretio joj je da nikom ništa ne priča i ona ga je iz straha poslušala. Zločin je ponovio i pre dve godine, a devojčica je i dalje ćutala iako ju je to sve vreme tištilo i zbog toga je imala velike traume. Kada joj se otac uvukao u krevet pre desetak dana, ova tinejdžerka više nije mogla da ćuti o tome i rešila je da se poveri baki, u koju ima puno poverenja. Šokirana onim što je čula, starica je unuku savetovala da je najbolje da o svemu obaveste policiju i to su i uradile - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading