DOLIJAO OTAC-MONSTRUM IZ KOCELJEVE: Silovao ćerku pa se zakucao u drvo da izbegne hapšenje

Autor:

Hronika

29.04.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko P. iz Koceljeve uhapšen je i zadržan na psihijatriji zbog pokušaja samoubistva kada je čuo da ga policija traži zbog sumnje da je godinama silovao ćerku!

Foto: Ilustracija

Ćutala iz straha

Devojčica stara 14 godina požalila se za vikend baki da ju je otac više puta seksualno zlostavljao. Kada je to čula, starica je odmah pozvala policiju.

10 godina imala devojčica kada ju je otac prvi put silovao

- Kako je ispričala baki, Mirko P. je ćerku prvi put silovao kada je imala 10 godina. Zapretio joj je da nikom ništa ne priča i ona ga je iz straha poslušala. Zločin je ponovio i pre dve godine, a devojčica je i dalje ćutala iako ju je to sve vreme tištilo i zbog toga je imala velike traume. Kada joj se otac uvukao u krevet pre desetak dana, ova tinejdžerka više nije mogla da ćuti o tome i rešila je da se poveri baki, u koju ima puno poverenja. Šokirana onim što je čula, starica je unuku savetovala da je najbolje da o svemu obaveste policiju i to su i uradile - priča izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Kada je čuo da ga je ćerka prijavila i da ga policija traži, kako saznajemo, Mirko P. je seo u automobil, dao pun gas i pokušao da se ubije tako što se zakucao u jedno drvo.

Zbog pokušaja samoubistva Mirko P. zadržan na psihijatriji, odakle će biti sproveden na saslušanje

- Policija i Hitna pomoć zatekle su ga u slupanom automobilu. Ipak, nije zadobio povrede opasne po život, pa je nakon što mu je ukazana medicinska pomoć prebačen na odeljenje psihijatrije u Šapcu. Smešten je u zatvorenom delu i biće na posmatranju zbog pokušaja samoubistva. Odatle će biti priveden u tužilaštvo gde će ga saslušati zbog sumnje da je silovao ćerku - dodaje naš sagovornik.

Kazna

Mirko P. suočiće se sa optužbom za silovanje maloletne ćerke, zbog čega mu, prema našem zakonu, preti od minimum tri do maksimum 12 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading