Zločin u selu Stopanja kod Trstenika: STARAC UBIJEN ZBOG PARA?

Autor:

Hronika

27.04.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za napadačem koji se tereti da je u utorak uveče ubio Miljka Jaćimovića (73) zvanog Milkan ispred njegove štale u selu Stopanja kod Trstenika. Jaćimovića su sa otvorenom ranom na čelu pronašle komšije. Motiv zločina zasad nije utvrđen, a proverava se da li je starac eventualno usmrćen zbog novca.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Za zločin se saznalo tek u sredu po podne. Komšijama je bilo čudno što ceo dan nisu videle Jaćimovića kako radi u dvorištu niti da hrani stoku. Međutim, tek kada su čuli muk krava koje su bile gladne i žedne komšije su otišle do štale i zatekle jeziv prizor. Nesrećni čovek ležao je u lokvi krvi - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Miljko Jaćimović (73) s povredama glave pronađen mrtav u lokvi krvi ispred štale

Na lice mesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

- U prvi mah se mislilo da je čovek pao i povredio se. Međutim, obdukcijom je utvrđeno da je reč o ubistvu, što je potvrđeno i iz tužilaštva. Inspektori su na licu mesta pronašli i trag na osnovu kojeg bi napadač mogao da bude identifikovan i uhapšen. Istraga o ovom slučaju i dalje je u toku, a proverava se zbog čega je starac usmrćen i da li se nekome zamerio - dodaje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading