SVI DETALJI LIKVIDACIJE ARKANOVOG UBICE: Krenuo na ručak sa "zemuncem", pa ga izrešetali na semaforu

Autor: Mediji, Republika

Hronika

27.04.2018

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Miki Đuričić (47), Arkanov ubica koji je u sredu izrešetan u sačekuši na semaforu u Johanesburgu, krenuo je na ručak sa jednim odbeglim pripadnikom "zemunskog klana", navode beogradski mediji.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Milan Miki Đuričić, Arkanov ubica

Beli automobil pratio je muškarca u crvenom džipu, kad je stao na semaforu, ta kola su ga obišla i preprečila mu put, a iz njega su istrčala trojica muškaraca koji su pucali na vozača

Đuričić je na mestu ostao mrtav, ubice su pobegle, dok je na vest o likvidaciji zemljaka taj pripadnik "zemunskog klana" odmah otišao iz lokala koji se nalazio u blizini mesta napada.

Policija u saradnji sa Interpolom i srpskim službama još proverava identitet ubijenog, koji je kako smo pisali ranije, imao belgijska dokumenta, a za koga se istragom utvrdilo da je u pitanju Đuričić. 

Podsetimo, pre dva dana u Johanesburgu, u Južnoafričkoj Republici, ubijen je muškarac za kog se osnovano sumnja da je Đuričić koji je u bekstvu od 2006. godine, kada je osuđen na 30 godina rodbije zbog saučesništva u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana u januaru 2000. godine.

- Belo vozilo pratilo je muškarca koji je vozio crveni džip. Kad je stao na semaforu oko 13.45 sati, taj automobil ga je obišao i preprečio mu put, a iz njega su, prema tvrdnjama očevidaca, istrčala trojica muškaraca koji su iz visokokalibarskog oružja otvorili vatru na vozača džipa. Sve se dogodilo veoma brzo - prenosi izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading