HOROR: PREPLAŠIĆE VAS FOTOGRAFIJE KOJE JE BOJANA (24) OBJAVLJIVALA PRE SAMOUBISTVA!

Autor: Republika

Hronika

25.04.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u nedelju u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića, šest dana pred svoju svadbu, a bila je i u petom mesecu trudnoće.

RepublikaFoto: Printscreen/Facebook/Bojana Milanovic
Nesrećna Bojana sa verenikom

Na Bojaninom fejsbuk profilu  nalaze se brojne fotografije  u uniformi Vojske Srbije , iako se pripadnicima vojske preporučuje da se ne slikaju u njoj.

Uočljive su morbidne aplikacije: iskežena lobanja, lice umrljano krvlju, devojka obučena u crno, bez lica. Njeni prijatelji su u komentarima pored tih slika navodili: Šta reći, lepi zubi, hahhah", dok je ona pored fotografije devojke u crnom navela: "ova je sada kao ja".

- Reč je o morbidnm sadržajima. Te fotografije su bile alarm koji je ukazivao da devojka ima neki problem i vojni psiholog  je trebalo da reaguje. Vojnobezbednosna služba je trebalo da proveri  te sdadržaje , dok je nju trebalo uputiti kod psihologa na razgovor - kaže stručnjak, koji je insistirao na anonimnosti, prenosi Srbija Danas.

Podsetimo, vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u petom mesecu trudnoće, ubila se u nedelju u kući u selu Dublje kod Bogatića, samo šest dana pred svadbu. Ona je pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina. Iza sebe nije ostavila oproštajno pismo i niko ne zna zašto je odlučila da sebi oduzme život.

Bojanino telo pronašao je verenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla. Bojana je, inače, pripadnica Vojske Srbije, ali je radila kao bolničarka u bolnici u Sremskoj Mitrovici pre nego što je otišla na trudničko odsustvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dale

25.04.2018 21:56

Sekta,bez dileme,prepuna je Srbija,a nema regulative za borbu protiv njih.Na zalost visoko pozicionirani clanovi drustva u raznim drzavnim organima su clanovi sekti sto uveliko otezava situaciju.