ARKANOV UBICA IPAK ŽIV?!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

25.04.2018

15:41 >> 16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedugo pošto se pojavila vest da je u Južnoafričkoj republici, u obračunu bandi, stradao Milan Đuričić Miki, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubistva Željka Ražnatovića Arkana u hotelu "Interkontinental”, 15. januara 2000. godine, nove informacije kažu da je možda reč o zameni identiteta.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Željko Ražnatović Arkan u hotelu Interkontinental pre nego što je ubijen

Naime, srpske bezbednosne službe su odmah pošto se ova vest pojavila kontaktirale Interpol, koji nije mogao da potvrdi informaciju da je stradao Milan Đuričić Miki.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, u obračunu bandi stradao je izvesni belgijski državljanin koji neodoljivo podseća na Đuričića.

 

 

Pošto je Đuričić u bekstvu od oktobra 2006, postupak protiv njega je zastareo, pa je sud povukao poternicu za njim.

Dobrosav Gavrić (39), koji je osuđen na 35 godina zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare, nalazi se i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošenje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji.

Inače, za razliku od Gavrića, koji je bio dobro znan u raznim krugovima i u Beogradu, njegov pajtos Đuričić ni po čemu nije bio poznat ni prepoznatljiv sve do događaja u "Interkontinetalu". Đuričića je u svet "žestokih momaka" uveo njegov rođak Dragan Nikolić Gagi, koji je bio "ime" u tom svetu.

- Đuričić je, po svoj prilici, tamo gde je i Gavrić, jer on nije "kalibar" da sam funcioniše u nepoznatom svetu - pisali su ranije mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading