SAHRANJENA BOJANA (24): NJENA BAKA SVE VREME UZVIKIVALA JEZIVU REČENICU!

Autor: Republika

Hronika

25.04.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnica Vojske Srbije, Bojana Milanović, koja se ubila iz lovačkog karabina u četvrtom mesecu trudnoće, sahranjena je danas na Novom groblju u Sremskoj Mitrovici.

Foto: Srbija danas
Teška tragedija

Sahrani su, osim rodbine i prijatelja, prisustvovali i brojni pripadnici Vojske Srbije.

Dok su sahranjivali Bojanu, majka je  kukala, dok je baba naricala "Što mi nisi rekla?". Krici su se prolamali grobljem, dok je drugarica trudnice ponavljala kako je trebalo da se vide ovih dana.

Podsetimo, vojna bolničarka Bojana Milanović (24), koja je bila u četvrtom mesecu trudnoće, ubila se u nedelju u kući u selu Dublje kod Bogatića, samo šest dana pred svadbu. Ona je pucala sebi u glavu iz verenikovog karabina. Iza sebe nije ostavila oproštajno pismo i niko ne zna zašto je odlučila da sebi oduzme život.

Bojanino telo pronašao je verenik Joviša Marinković, nakon što se vratio s posla. Bojana je, inače, pripadnica Vojske Srbije, ali je radila kao bolničarka u bolnici u Sremskoj Mitrovici pre nego što je otišla na trudničko odsustvo.

Na Fejsbuk profilu objavila je slike iz novembra 2017, kad joj je Joviša poklonio verenički prsten. Takođe, objavljivala je i slike u uniformi, na koju je bila ponosna, kao i sa polaganja vojničke zakletve.  Meštani sela Dublje ispričali su da je nesrećni Joviša Marinković već preživeo jednu porodičnu tragediju

- Pre tri godine, 2015. Jovišin otac je nestao, a potraga je trajala nekoliko dana. Nažalost, Jovišin otac je na kraju pronađen obešen o jedno drvo. Nikada nismo saznali zašto se ubio. Bio je mnogo dobar čovek, pravi domaćin - kaže meštanin Dublja, a piše "Srbija danas".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading