SEĆATE LI SE ČUVENE REČENICE IZ "VIDIMO SE U ČITULJI"? Pogledajte ekskluzivne slike UBISTVA BATE TRLAJE!

Autor:

Hronika

19.04.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mala bara, puno krokodila. Pazi, socijalno su svi ugroženi, finansijski slabo stoje. Ali najtužnije je što ne umeju da naprave pare..." - reči su vođe Bežanijskog klana Radoslava Trlajića, zvanog Bata Trlaja. Pet godina nakon što se pojavio u filmu "Vidimo se u čitulji" izrešetali su ga suparnici iz Zemunskog klana.

RepublikaFoto: twitter.com/DukoMijatovi
Bata Trlaja

Vlasnik Fudbalskog kluba Bežanija Radoslav Trlajić zvani Bata Trlaja ubijen je 25. februara 2000. godine nedaleko od zgrade u kojoj je živeo u Ulici Ivana Ribara u Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Lična arhiva
Ubistvo Bate Trlaje

Njega su napadači napali dok je bio u kolima. On je počeo da beži, ali je sleteo s puta i prevrnuo se. Uspeo je da izađe, ali su ga napadači ranili, sustigli i overili hicem u glavu.

Radoslav Trlajić je u beogradskom podzemlju bio poznat po rečenici: "Mala bara, puno krokodila", kojom je opisao ono što se dešavalo devedesetih godina u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading