HOROR U ARILJU: NASMRT PRETUKAO MAJKU!

Autor: blic.rs

Hronika

18.04.2018

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.M. (66) iz Beograda uhapšen je pod sumnjom da je u rodnoj kući u selu Radoševo kod Arilja na smrt pretukao svoju majku S.M. (94).

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Od zadobijenih povreda, koje joj je najverovatnije tupim predmetom naneo sin, starica je preminula u pondeljak, ali je zločin otkriven tek juče posle odbukcije.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", D. M. je, u ponedeljak, pod dejstvom alkohola, isprebijao majku, a kada je ona podlegla batinama, prijavio je rođacima i komšijama da je preminula. Međutim, kada je njegov sinovac pošao u kuću gde se nalazilo babino beživotno telo D. M. mu nije dao da uđe unutra.

Posle nekog vremena srodnici su pozvali policiju, koja je ušla u kuću i primetila podlive na glavi pokojne S. M. O svemu je obavešteno Više tužilaštvo u Užicu koje je naložilo odbukciju, a ona je odrađena juče. Obducent je, između ostalog, na telu nesrećne žene pronašao prelom rebara, povrede grudnog koša i nagnječenje bubrega.

D. M. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading