IZNENADIĆETE SE KADA VIDITE KOGA MARJANOVIĆI DOVODE NA NASIP!

Autor: Republika

Hronika

16.04.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanovići planiraju da dovedu svešteno lice na nasip da osvešta mesto na nasipu na kojem je navodno Jelena Marjanović ubijena, odnosno, mesto na kojem je pronađen njen leš.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nasip u kojem je pronađen iskasapljen Jelenin leš

Sveštenik će da osvešta mesto na kojem su podigli spomen ploču. 

- Planiramo da sa sveštenikom na 25 meseci od ubistva osveštamo to mesto, ali i spomen-ploču koju smo podigli. To je mesto gde je njeno telo pronađeno i gde je, kako se sumnja, ubijena. U duhu pravoslavlja, želja nam je da se to mesto osvešta - rekao je kratko Vladimir Marjanović za beograd medije.

BILI NA POMENU

 


Podsetimo, Vladimir Marjanović je sa najužom rodbinom i sveštenikom na groblju Zbeg 2. aprila obeležio dvogodišnji pomen od Jeleninog ubistva. Sa njima na groblju nije bila Zoranova i Jelenina ćerka jer je, kako nam je Vladimir tada objasnio, bila na izletu sa ostalom decom iz vrtića.

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Nesrećna pevačica

- Janu dovodimo na grob kada poželi da dođe. Poslednji put je mami na grob ostavila poklon za 8. mart - rekao je tada Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading