TUGA: Dok je čekao da ga uhapse zbog nasilja nad ocem, MRTAV PIJAN GA OPET PREBIO!

Autor: Republika

Hronika

16.04.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljko Pašić (71) iz sela Kremna, ponovo će se u svojstvu oštećenog pojaviti pred Osnovnim sudom u Užicu u procesu protiv svog sina Vladana (50) koji ga je brutalno pretukao i polomio mu tri rebra.

RepublikaFoto: Public
Porodično nasilje na svakom koraku

U kući u kojoj zajedno žive Vladan Pašić je u subotu, pošto je ceo dan proveo ispijajući alkohol, nasrnuo na oca i zadao mu nekoliko udaraca rukama usled kojih je Miljko pao i zadobio teške povrede.

Starac koji je zbrinut na plastičnoj hirurgiji Opšte bolnice Užice danas je dao izjavu policiji u kojoj je ispričao da ga je pijani sin pretukao posle svađe zbog starih porodičnih razmirica.

U Osnovnom sudu u Užicu, gde će Vladan Pašić danas biti izveden pred sudiju za prehtodnih postupak, njemu je nedavno jednom već presuđeno zbog nasilja u porodici - takođe zato što je tukao oca. Osuđen je na višemesečnu zatvorsku kaznu i čekao je poziv za izdržavanje, piše blic.

U Osnovnom javnom Tužilaštvu nam je rečeno da će biti zatražen pritvor protiv nasilnika koji je ranije osuđivan i zbog učestvovanja u tuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading