ČUME IMA ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Bio na ivici života i smrti

Autor: Novosti, Republika

Hronika

15.04.2018

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Buha Čume, koji izdržava kaznu u Centralnom zatvoru, našao se na ivici života i smrti početkom januara, kada mu je stalo srce. Zahvaljujući brzoj intervenciji zatvorskih lekara, on je tada prebačen na Vojnomedicinsku akademiju, gde su lekari uspeli da mu stabilizuju zdravstveno stanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Balkan Channel

Buha je, primljen na VMA 5. januara. Dan ranije, on se požalio da ne može da diše i da se umara i na najmanji pokret. Kako mu je bilo sve teže, urađene su potrebne analize, reagovali su zaposleni u zatvorskoj bolnici i on je odmah prebačen na Banjicu. Advokat Ljubiše Buhe, Stefan Jokić potvrdio je, za naš list, da njegov klijent ima velikih problema sa zdravljem.

- Istiniti su navodi, on je bio u veoma lošem stanju . Hitno su reagovali i ljudi iz zatvorske bolnice, i iz VMA, i spasli mu život. Ovo nije prvi put da ima ovakvih problema. I 2002. godine njemu je stalo srce i morao je da bude hitno hospitalizovan. Međutim, to nije jedini njegov problem sa zdravljem. Moj klijent, inače, hramlje, i prognoze su takve da bi morao hitno da bude operisan - rekao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading