Nezapamćen užas u Sremskoj Kamenici: OTAC-MONSTRUM ĆERKU (10) I SINA (12) PRIMORAVAO NA SEKS!

Autor:

Hronika

16.04.2018

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovica Š. (46) uhapšen je zbog sumnje da je dve godine napastvovao i silovao svoju maloletnu ćerku J. (10).

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Monstrum se dve godine iživljavao nad rođenom decom

On je devojčicu silovao i primoravao da ga oralno zadovoljava uz pretnju da će je ubiti od batina ukoliko ga ne bude slušala. Daljom istragom je utvrđeno da je otac-monstrum silovao i svog 12-godišnjeg sina A.!

2 godine se uhapšeni iživljavao nad svojom decom

MAJKA U ŠOKU

Kako Srpski telegraf saznaje, ovaj užasan zločin se dogodio u Sremskoj Kamenici u porodičnoj kući gde Jovica živi sa nevenčanom suprugom i petoro maloletne dece. Prema nezvaničnim informacijama, policiji je slučaj prijavila N. M. (39), majka devojčice, kada je primetila povrede na devojčicinim genitalijama.

- Majka je pomislila da je u pitanju neka bolest, pa je odlučila da odvede devojčicu lekaru. Tamo je ustanovljeno da J. Š. ima povrede koje su, kako se kasnije utvrdilo, posledica konstantnog silovanja - priča naš izvor iz istrage.

 Izvor: Otac je pretio deci da će ih ubiti batinama ukoliko budu pričali, pa su oni iz straha čuvali mračnu tajnu u sebi

Devojčica je tada majci sve priznala i rekla da je maltretiranje trajalo dve godine, da ju je otac uz pretnje primoravao na seks.

- N. M. je bila šokirana, nije mogla ni da pretpostavi šta je njen nevenčani suprug radio njihovom detetu. Odmah nakon toga ona je pozvala policiju i prijavila supruga, koji je uhapšen - dodaje naš sagovornik.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Monstrum iz Sremske Kamenice

Policija je detaljnom istragom utvrdila da je Jovica Š. pored ćerke silovao i svog 12-godišnjeg sina.

- Kad god bi mu se ukazala prilika, on je primoravao sina da ga oralno zadovoljava. On je i njemu pretio da će ga kazniti i brutalno pretući ukoliko bude nekom spomenuo šta se dešava. Dečak je iz straha ćutao i čuvao mračnu tajnu u sebi - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

PRITVOR

Osumnjičeni Jovica Š. je dao izjavu policiji, posle čega mu je određen pritvor do 48 sati. Odatle je priveden i u Više javno tužilaštvo.

- Policiji je dat nalog da i dalje radi na ovom slučaju kako bi se proverili navodi devojčice i njene majke, ali i kako bi se utvrdilo da li je pored dvoje dece Jovica Š. silovao još nekog od ostalih mališana - kaže naš sagovornik.

PRIJAVA I PROTIV MAJKE ZBOG ZANEMARIVANJA

O ovom slučaju je obavešten i Centar za socijalni rad. Izlaskom na teren ustanovljeno je da su deca zanemarena i delimično zapuštena, zbog čega su odmah smeštena u hraniteljske porodice.
- Jovica Š. i njegova nevenčana supruga saslušani su u policiji zbog sumnje da su zanemarivali svoje petoro dece. Oni se terete da nisu vodili računa o higijeni svoje dece, nisu im redovno davali hranu i nisu zadovoljavali osnovne potrebe dece. Zbog toga im sledi krivična prijava - kaže naš izvor iz istrage. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading