U HLADNJAČI PREKO GRANICE! Čula se buka i lupanje, policija "otpečatila" vozilo, a onda su videli OVO!

Autor:

Hronika

10.07.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladnjačom upravljao ukrajinski državljanin

U HLADNJAČI PREKO GRANICE! Čula se buka i lupanje, policija "otpečatila" vozilo, a onda su videli OVO!

Foto: Shutterstock

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su na parkingu auto-puta iz Leskovca ka Nišu, u plombiranoj hladnjači kojom je upravljao ukrajinski državljanin, pronađena dva iregularna migranta.

"U toku noći, na parkingu auto-puta iz Leskovca ka Nišu, u visini naselja 9. maj, ukrajinski državljanin koji vozi hladnjaču iz Grčke, prijavio je da se iz hladnjače čuje buka i lupanje, nakon čega je pozvao policiju, jer je od strane carine Severne Makedonije na graničnom prelazu prema Grčkoj, stavljena carinska plomba koja je zatečena neoštećena. 

Posle postupanja policije i carine, u plombiranoj hladnjači pronađena su dva iregularna migranta, živa, jer je u hladnjači bilo 20 stepeni. 

Ministarstvo unutrašnjih poslova će preneti ove informacije makedonskoj strani, sa očekivanjem da se ovakva krivična dela spreče i sankcionišu”, izjavio je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading