MIšković otkrio JEZIVE detalje iz CZ-a! SKLANJALI SU ZATVORENIKE OD MENE!

Autor: informer.rs, Republika

Hronika

14.04.2018

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gazda "Delte", Miroslav Mišković, otkrio je da je 2012. i 2013. godine svoje zatvorske dane provodio u "luksuznoj" ćeliji Centralnog zatvora, a kada bi išao u šetnju svi zatvorenici su morali da budu sklonjeni?!

RepublikaFoto: Tanjug
Miroslav MIšković je u zatvoru bio izolovan od drugih robijaša

Mišković je u autobiografskoj knjizi "Ja, tajkun" naveo da mu je mnogo smetalo što ćelija nije imala grejanje, pa se razboleo i završio u bolnici.

- Za vreme mog boravka u beogradskom CZ-u dodelili su mi ćeliju u kojoj je bio Slobodan Milošević. Ta ćelija važi za bolju od drugih, jer ima toalet, ali kao i druge, nema grejanje. Ja dobro podnosim vrućinu, međutim, mnogo mi smeta hladnoća, pa sam te zime kad su me uhapsili (decembar 2012, prim. ur.) bio bolestan i u jednom trenutku završio u bolnici. Promenili su mi nekoliko cimera, verujem da su vodili računa koga dovode jer su svi bili zaista pristojni ljudi. Jedan od njih je bio i bivši predsednik SVM Jožef Kasa - napisao je Mišković. 

On je dodao i da je tek posle nekoliko dana od dolaska prvi put izašao u šetnju po zatvorskom krugu, u kom u tom trenutku nije smeo niko drugi da se nađe (!?).

- Imao sam pravo da svakog dana šetam po jedan sat i čuvari su vodili računa da tada svi drugi zatvorenici budu sklonjeni - naveo je tajkun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading