KOSA IM SE DIGLA NA GLAVI KAD SU VRATILI OBRISANE PORUKE: Otkriveni detalji silovanja devojčice (12), učestvovali i tinejdžeri iz Srbije!

Autor:

Hronika

25.06.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas!

KOSA IM SE DIGLA NA GLAVI KAD SU VRATILI OBRISANE PORUKE: Otkriveni detalji silovanja devojčice (12), učestvovali i tinejdžeri iz Srbije!

Foto: Shutterstock

Silovanje maloletnice

Prema najnovijem izveštaju bečkih vlasti, forenzičari su pregledali mobilne telefone petorice osumnjičenih počinilaca u slučaju seksualnog zlostavljanja 12-godišnje devojčice i uspeli da vrate izbrisane podatke. Iz tih podataka proizilazi da su članovi bande lagali u vezi sa svojim odnosom sa devojčicom, kao i da postoji više žrtava koje su bile izložene seksualnom napadu.

Sredinom maja, jedan od advokata osumnjičenih počinilaca predstavio je Instagram poruke u kojima je žrtva navodno tvrdila da ima 16 godina i da se dobrovoljno sastaje sa tinejdžerima radi se*sa. Međutim, forenzičari su uspeli da dokažu da je lažni nalog kreirao jedan od osumnjičenih počinilaca, bacajući sumnju na verodostojnost navoda iz poruka.

Pored toga, veštak je otkrio i druga dokumenta, fotografije i video-snimke koji ukazuju na seksualno zlostavljanje drugih devojaka. Grupa "Antos", nazvana po Antonsparku u Beču, koristila je mizogine izraze kada su govorili o devojkama, dodatno komplikujući već težak slučaj.

Majka devojčice izražava svoje nezadovoljstvo zbog činjenice da osumnjičenima nisu oduzeti mobilni telefoni tokom prvog ispitivanja, opisujući to kao "šamar u lice njenoj ćerki". Dok njena ćerka pati od problema sa spavanjem i uzima lekove, osumnjičeni tinejdžeri su i dalje na slobodi, što dodatno opterećuje majku i stavlja pritisak na vlasti da preduzmu odgovarajuće mere.

Ovaj slučaj je izazvao ogorčenje u austrijskoj javnosti i postavio pitanje o efikasnosti pravosudnog sistema u zaštiti maloletnih žrtava se*ualnog zlostavljanja. Nadamo se da će vlasti preduzeti odgovarajuće korake kako bi se osigurala pravda za sve žrtve i da će počinioci biti adekvatno kažnjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading