PALA KRV ZBOG OTMICE MLADE: Masovna tuča u Aleksincu, sevali noževi i sekire

Autor: Alo, Republika

Hronika

13.04.2018

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desetak Roma iz sela Prćilovica privedeno je u sredu kasno po podne u policijsku stanicu u Aleksincu, posle masovne tuče na seoskom sokaku! U obračunu su učestvovali Slobodan J., Dalibor J., Miloš J. i Dejan R. sa jedne i Rambo S., Tomislav S., Toplica S., Nebojša S. i Rajna S. sa druge strane.

Foto: Ilustracija

Reč je o krvavoj drami započetoj 8. februara ove godine, kada je Dalibor S. (20) na seoskom sokaku presreo devojku (17), ugurao je u automobil i odvezao u kuću svojih roditelja u nameri da se oženi njom. To se nije dopalo rođacima otete neveste, pa su posle dva sata pohrlili u dvorište mladoženjinih.

- Izbio je krvavi obračun lopatama, motkama, flašama, pa čak i sekirom, koju je doneo Dejan R., rođak neveste. Međutim, sekira mu je oteta i baš njome mu je razbijena glava. Srećom, on se posle kraćeg boravka u bolnici oporavio, ali je sukob zaraćenih porodica nastavljen posle dva meseca - kaže meštanin tog sela.

Aleksinačka policija je privela sve učesnike tuče i prisutne aktere da bi sprečila dalje sukobe, a svima slede prekršajne i krivične prijave

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading