MLADIĆ (20) UPADAO U KUĆE, SKIDAO GAĆE, PA ULAZIO U KREVET NEPOZNATIH ŽENA: Horor u Surčinu - žrtve vrištale kada su se probudile!

Autor:

Hronika

25.06.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istragu vodi Treće ojt u Beogradu.

MLADIĆ (20) UPADAO U KUĆE, SKIDAO GAĆE, PA ULAZIO U KREVET NEPOZNATIH ŽENA: Horor u Surčinu - žrtve vrištale kada su se probudile!

Foto: Tanjug/ M. MILIVOJEVIC, Shutterstock

Mladić (20) uhapšen je zbog nedozovljenih polnih radnji u Surčinu.

On je, kako se navodi, u četvrtak tokom noći, dva puta u toku noći ušao u dve kuće, skinuo stvari sa sebe i donji veš i pokušao da uđe u krevet ženskih osoba koje su spavale.

Obe su vrištale kada su se probudile, a on bi tada pobegao.

Istragu vodi Treće ojt u Beogradu.

Prijavite nasilje!

Zakonska je obaveza svakoga da prijavi nasilje u porodici nadležnoj instituciji. Ako ste doživeli nasilje, pored policije nasilje možete prijaviti i javnom tužilaštvu, centru za socijalni rad i zdravstvenoj ustanovi. Za dobijanje informacija ili potrebe za emotivnom podrškom, možete pozvati SOS telefon.

Bez obzira na to da li ste prijavu za nasilje podneli jednom ili više puta, institucije su dužne da postupaju po svakoj prijavi.

Nasilje možete prijaviti lično, ako ste Vi doživeli nasilje, a takođe može ga prijaviti i član Vaše porodice, prijatelj, komšija i bilo koje drugo lice. Nasilje se može prijaviti lično, u prostorijama institucije, telefonom, pismeno, putem pošte, kao i putem imejla. Prilikom prijavljivanja, možete se predstaviti ili ostati anonimni - u svakom slučaju prijava će biti razmatrana.

Kako bi dobili efikasnu zaštitu, institucije su Zakonom obavezne da sarađuju kako bi Vam obezbedile da dobijete adekvatnu zaštitu i podršku.

Prema Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, institucije su dužne da o svakom saznanju o nasilju u porodici obaveste nadležnog policijskog službenika i tužilaštvo. Jedino pozivanjem SOS telefona Vaša prijava i iskustvo nasilja ostaju poverljivi i ne prijavljuju se, osim ukoliko to ne želite, kao i u situacijama Vaše životne ugroženosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading