ŠOK SCENA U MARKETU! Mladići pune kesu, beže do izlaza, a tamo ih čeka radnica - KRAĐA (VIDEO)

Autor:

Hronika

25.06.2024

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u marketu na Novoj Detelinari

ŠOK SCENA U MARKETU! Mladići pune kesu, beže do izlaza, a tamo ih čeka radnica - KRAĐA (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Na snimku koji je objavila Instagram stranica "nsuzivo.rs" može se videti kako dvojica mladića ulaze u market i počinju da uzimaju proizvode sa rafova i stavljaju ih u kesu.

Kada pokušavaju da napuste radnju, radnica ih zaustavlja na izlazu. Jedan od mladića baca kesu preko glave radnice u pokušaju da je zbuni, dok drugi pokušava da pobegne. Međutim, radnica uspeva da uhvati jednog od njih, dok su obojica na kraju uspela da pobegnu kroz izlaz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Incident se dogodio u marketu na Novoj Detelinari, a detalji o tačnom sadržaju kesu i vrednosti ukradenih proizvoda nisu još zvanično potvrđeni.

Na društvenim mrežama korisnici su izrazili svoje mišljenje da ovakva situacija nije smešna, a da je ovo primer dobro organizovane krađe koja nije česta.

Krađa u Srbiji, prema zakonu, predstavlja krivično delo koje je regulisano Krivičnim zakonikom Republike Srbije. Prema članu 204. ovog zakonika, krivično delo krađe definiše se kao neovlašćeno prisvajanje tuđe pokretne stvari radi pribavljanja protivpravne imovinske koristi, a počinilac može biti kažnjen zatvorom od šest meseci do pet godina.

U slučaju otežavajućih okolnosti, poput upotrebe sile ili pretnje, ili u slučaju da je u pitanju organizovana grupa za vršenje krađa, predviđene su i strože kazne. Važno je napomenuti da Zakonik predviđa različite okolnosti koje mogu uticati na visinu kazne, kao i posebne odredbe za slučajeve kao što su krađa izvršena u zajedničkoj ili organizovanoj akciji, krađa vozila ili krađa u stambenom prostoru.

Krađa je jedno od češćih krivičnih dela u Srbiji, a zakon propisuje mere kako bi se osigurala zaštita imovine građana i kaznila počinioce ovog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading