REPUBLIKA NA LICU MESTA! STAKLA I ZIDOVI SU POPUCALI, MAČAK JE U REDU, TO MI JE NAJBITNIJE! Vatra i dalje tinja na prvom spratu na Novom Beogradu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi smo izašli na kraju sa peškirima preko usta, vatrogasci su vikali i lupali ljudima na vrata, rekla je jedna od stanarki za naš portal.

REPUBLIKA NA LICU MESTA! STAKLA I ZIDOVI SU POPUCALI, MAČAK JE U REDU, TO MI JE NAJBITNIJE! Vatra i dalje tinja na prvom spratu na Novom Beogradu! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nakon velikog požara, koji je jutros izbio u ulici Bulevar Maršala Tolbuhina na Novom Beogradu, stanari su ispričaki svoja iskustva o drami.

Vatrogasci su pustili stanare da zajedno sa njima i policijom udju u stanove, kao i da odmah napuste isti. 

- Mačak je u redu, to je najbitnije! Stakla su popucala, zidovi isto - rekla je jedna od stanarki nakon što je izašla iz zgrade

Neki stanovi su potpuno uništeni jer je požar zahvatio stanove na prvom i drugom spratu, a cela vertikala je izgorela.

Na sreću, niko nije povređen i svi su prisutni živi i zdravi.

Na licu mesta su još uvek vatrogasci koji gase požar koji tinja ua prvom sprtu zgrade, kao i policija i vozilo Hitne pomoći.

Stanari zgrade stoje na ulasku u zgradu.

Aleksandra Nešić, jedna od stanarki ove zgrade je govorila za Republiku o traumi koju je doživela, navodeću da je iz stana prvo uzela knjige jer je u toku ispitni rok.

Probudila me komšicica sa rečenicom da gori kafić, ustali smo spakovali smo se za 15 minuta, nismo mogli da uđemo od dima. Otvorili smo prozore sa strane gde nije bilo dima. Hteli smo da preskočimo terasu i mislile da izađemo na drugi ulaz, međutim nismo uspeli. Posle se dim podigao gore na više spratove. Mi smo izašli na kraju sa peškirima preko usta, vatrogasci su vikali i lupali ljudima na vrata, kao i ja. Bilo je traumatično, ali svi su živi i zdravi. Stanovi na prvom spratu su pogođeni, imamo dosta starijih ljudi u ulazu, ali su i oni uz pomoć ostalih komšija uspeli da izađu. Niko nije povređen, prozivali su sve stanove i svi su tu, ko nije bio tu obijali su, međutim svi su izašli nego su zaključavali vrata. Prvo sam dohvatila su knjige jer je ispitni rok u toku tako da Krivično pravo i ja smo izašli prvi, posle toga sam uzela pare i dokumenta. Vidimo odavde da su stanovi crni, stanovi na prvom i drugom spratu - kaže Aleksandra Nešić za Republiku.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading