GURALA PRSTE U OČI BIVŠOJ I NAPADALA JE?! Žena uhapšena u pijanom stanju zbog incidenta u Zemunu

Autor:

Hronika

23.06.2024

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. P. je navodno fizički napala T. J., udarajući je po glavi i telu, i gurajući prste u njene oči.

GURALA PRSTE U OČI BIVŠOJ I NAPADALA JE?! Žena uhapšena u pijanom stanju zbog incidenta u Zemunu

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

A. P., žena od 41 godinu, uhapšena je u četvrtak nakon incidenta u Zemunu u pijanom stanju.

Ona je osumnjičena da je napala svoju bivšu devojku T. J. (45) posle verbalne svađe.

A. P. je navodno fizički napala T. J., udarajući je po glavi i telu, i gurajući prste u njene oči.

Policija je intervenisala na licu mesta i podnela prijavu za zlostavljanje i mučenje. Nakon toga, A. P. je prebačena u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" gde je zadržana radi dalje procene i lečenja, prenosi Telegraf.

 

PRIJAVITE NASILJE

Ako ste svedok ili žrtva nasilja i želite da prijavite slučaj, važno je da odmah kontaktirate nadležne institucije. Evo koraka koje možete preduzeti:

Pozovite policiju: U hitnim situacijama gde postoji opasnost po život ili fizički integritet, odmah pozovite policiju na broj za hitne slučajeve (u većini zemalja to je broj 192, 193, 194 ili 112, zavisno od države).

Pripremite se: Kada kontaktirate policiju, budite spremni da pružite sve potrebne informacije, uključujući lokaciju događaja, opis situacije i detalje o počiniocu, ako je moguće.

Podnesite izveštaj: Nakon dolaska policije, podnesite detaljan izveštaj o nasilju koje ste videli ili doživeli. Navedite sve relevantne činjenice i objasnite šta se dogodilo.

Zatražite pomoć: Ako ste žrtva nasilja, zatražite medicinsku pomoć ukoliko je potrebno. Policija može organizovati i pružanje psihološke podrške i zaštite u skloništu.

Kontaktirajte organizacije za podršku: Pored policije, možete se obratiti lokalnim organizacijama za zaštitu žrtava nasilja. One mogu pružiti pravnu podršku, savete i smernice o daljim koracima.

Važno je da ne ostajete tiho ukoliko ste svedok ili žrtva nasilja. Prijavljivanje nasilja pomaže u zaštiti žrtava i sprečavanju daljih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading