" MIRNO PUTUJ, DRAGA KOLEGINICE, I ZNAJ DA SI U ŽIVOTE ČITAVOG TIMA UNELA RADOST I DOBROTU"! Kolege se potresnom porukom oprostile o ubijene Sonje Radoš! PARTNER JE UBIO OD BATINA!

Autor:

Hronika

23.06.2024

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uvek spremna da pomogne, sa osmehom i strpljenjem, osvojila nas je kao predivan kolega i još bolja osoba. Sonju je lako bilo zavoleti i zato teško pristajemo da poverujemo u ovu strašnu stvarnost, piše, između ostalog, u oproštajnoj poruci kolega.

" MIRNO PUTUJ, DRAGA KOLEGINICE, I ZNAJ DA SI U ŽIVOTE ČITAVOG TIMA UNELA RADOST I DOBROTU"! Kolege se potresnom porukom oprostile o ubijene Sonje Radoš! PARTNER JE UBIO OD BATINA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Sonja Radoš (50), direktorka u jednoj poznatoj PR kompaniji, pronađena je mrtva u svom stanu na Voždovcu, a sumnja se da ju je ubio od batina nevenčani suprug Nemanja Š. Njemu je danas određen pritvor do 30 dana.

Postoje osnovi sumnje da je Nemanja Š 21. juna u večernjim časovima, nakon verbalne rasprave, rukama i nogama naneo više udaraca Sonji R. po telu, kao i najmanje jedan udarac u predelu glave čvrstim predmetom, usled kojih povreda je oštećena preminula.

Takođe se sumnja da je Nemanja Š. kontinuirano od zasnivanja vanbračne zajednice u prethodnih deset godina, zlostavljao Sonju R, tako što ju je tukao, ponižavao, kontrolisao njeno kretanje, druženje i raspolagao njenim novčanim prihodima.

Sonja Radoš bila je zaova poznate voditeljke Ane Pendić Radoš, koja je udata za Sonjinog brata Vojkana Radoša, uspešnog poslovnog čoveka. 

Ubistvo Sonje Radoš bolno je odjeknulo i u kompaniji u kojoj je radila i koja se dirljivim rečima oprostila od nje.

- U neverici pokušavamo da shvatimo zašto je naš veliki tim ostao bez tako važnog stuba, koleginice, mentorke i prijateljice, koja je dodirnula živote svakog od nas. Sonja je bila integralni deo kompanije i u našim prostorijama od danas više ništa nije isto. Divili smo se podjednako profesionalizmu, kao i toploj i blagoj prirodi Sonje Radoš, učili smo od nje i svi zajedno rasli. Uvek spremna da pomogne, sa osmehom i strpljenjem, osvojila nas je kao predivan kolega i još bolja osoba. Sonju je lako bilo zavoleti i zato teško pristajemo da poverujemo u ovu strašnu stvarnost. Najdraža Sonja, zauvek ćeš nam nedostajati, tvoje "dobro jutro" svakog dana i tvoj lik ostaju da žive zauvek u našim srcima i našim mislima. Mirno putuj, draga koleginice i znaj da si u živote čitavog tima unela radost i dobrotu - piše u potresnoj objavi na Fejsbuk stranici ove PR kompanije.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading