HOROR NA JUGU SRBIJE! Pronađena BEŽIVOTNA TELA ČETIRI MUŠKARCA, jedan detalj uliva strah u kosti

Autor:

Hronika

21.06.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela su hitno poslata na obdukciju.

HOROR NA JUGU SRBIJE! Pronađena BEŽIVOTNA TELA ČETIRI MUŠKARCA, jedan detalj uliva strah u kosti

Foto: shutterstock

Beživotna tela četiri muškarca pronađena su na različitim lokacijama u Prištini, saopštila je tzv. Kosovska policija.

U izveštaju policije navodi se da istrage o smrti četiri muškarca sprovode nadležne jedinice, preneo je Front onlajn.

Portparolka Osnovnog tužilaštva Laureta Uljaj rekla je da su tela četvorice nastradalih poslata na obdukciju.

Ona je rekla i da Tužilaštvo u koordinaciji sa policijom u poslednja 24 sata preduzima istražne radnje u cilju rasvetljavanja okolnosti smrti nastradalih.

"Tela mrtvih su poslata u Institut za sudsku medicinu na obdukciju, a slučajevi su zavedeni kao 'istraga smrti'. Što se tiče detalja ovih slučajeva, u ovoj fazi ne možemo da ih podelimo , jer čekamo obdukcione izveštaje i rezultate istrage, koji će pomoći da se oni u potpunosti razjasne", naglasila je ona.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.

Ne dirajte telo

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading