OVAJ DETALJ NA KUĆI UBICE MALE DANKE JE POTPUNA MISTERIJA! Ovako sada izgleda dom krvnika: Kapija zakatančena, sablasna paučina svuda... (FOTO)

Autor:

Hronika

19.06.2024

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napušteno i jezivo...

OVAJ DETALJ NA KUĆI UBICE MALE DANKE JE POTPUNA MISTERIJA! Ovako sada izgleda dom krvnika: Kapija zakatančena, sablasna paučina svuda... (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

U Zlotu, malom mestu gde je Dejan Dragijević odrastao, porodična kuća je sada zatvorena i na zidu pored ulaznih vrata pojavila se još jedna umrlica. Ova mesta su postala simbol teških tragedija nakon što su Dejan Dragijević i njegov kolega Srđan Janković, zaposleni u vodovodu, brutalno ubili malu Danku Ilić (2) u naselju Banjsko Polje kod Bora.

Nakon tog užasnog događaja, porodica Dragijevića doživela je dva teška gubitka. Prvo je Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana, preminuo od infarkta u policijskoj stanici 7. aprila. Nedugo nakon toga, njihova majka Svetlana Dragijević (69) umrla je 15. maja u komšiluku, a sahranjena je na seoskom groblju uz prisustvo dvadesetak ljudi.

Radoslav Rade Dragijević, suprug Svetlane, bio je privremeno pušten iz pritvora da zapali sveću na grobu svoje supruge, a zatim je odmah vraćen u pritvor.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Umrlice

Ova dva smrtna slučaja predstavljaju prve umrlice na porodičnom domu u Zlotu. Danas je kapija njihove kuće zaključana, a Radoslav je napustio imanje.

U kući više nema nikoga, a vidljivi su znaci zanemarenosti, kao što su paučina na vratima i prozorima. Treća umrlica je takođe Svetlanina.

Dejan Dragijević i Srđan Janković trenutno su u pritvoru, gde se suočavaju sa optužbama za ubistvo male Danke. Do danas nisu otkrili gde su sakrili telo devojčice, a Janković je na nedavnim saslušanjima negirao da je uopšte video malu Danku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading