IMA NEKA TAJNA VEZA: Da li je supruga poznatog medijskog mogula umešana u skrivanje ubice MMA borca u Novom Sadu?

Autor:

Hronika

18.06.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telohranitelj Gorana Kovačevića - MMA borac Uroš Stefanović ubijen je sa 14 hitaca.

IMA NEKA TAJNA VEZA: Da li je supruga poznatog medijskog mogula umešana u skrivanje ubice MMA borca u Novom Sadu?

Foto: facebook.com/printscreen, youtube.com/Fk Vojvodina

Dalibor Bogdanović osumnjičen za ubistvo Uroša Stefanovića

Za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca 2. septembra 2021. godine, okrivljeni su bivši policajac Dalibor Bogdanović Boća i Daniel Janjoš.

Njima je juče u Višem sudu u Novom Sadu nastavljeno suđenje, odnosno glavni pretres na kom je saslušan veštak Dušan Keckarević i stručni savetnik Oliver Stojković.

Bivši policajac Dalibor Bogdanović bio je vidno nervozan tokom ročišta i nekoliko puta je čak pokušao da dobaci veštaku Keckareviću raznim doskočicama, nakon čega ga je predsednik veća sudija Nataša Vojnović opomenula.

Veštak je govorio o tragovima DNK koji su se našli na perici i rukavicama koje je Bogdanović navodno koristio u toku likvidacije. On je na pitanje advokata odbrane Stefana Jokića odgovorio da je konfirmativnim testom utvrđeno da tragovi krvi na rukavicama, odnosno trag zaveden pod brojem 13, potiče od Bogdanovića. Dok je trag pod rednim brojem 12 nađen na perici, takođe asociran sa Bogdanovićem, a trag broj 11 nije.

Dalibor Bogdanović Boća je tokom rasprave o DNK dokazima rekao sledeće:

- Želim samo da kažem da na tri rukavice koje su pronađene u zasadu kukuruza na različitim mestima su pronađeni moji tragovi, a na istim tim rukavicama su pronađene i barutne čestice. S obzirom na to da sam ja osoba sa invaliditetom, a imajući u vidu sve okolnosti događaja, da moram da uložim mnogo veći fizički napor, da se mnogo više znojim u tim okolnostima vozila koje nema klimu, u tom jurcanju, bežanju, da sam ja nosio periku morali bi da ostanu moji tragovi na čeonom delu perike - izjavio je Boća na suđenju.

Ono što ostavlja sumnju, jeste pitanje kako je Bogdanović mogao da zna za nepostojanje klima uređaja u automobile korišćenom tokom likvidacije, ako se nije nalazio u njemu.

Sledeća ročišta zakazana su za 26. septembar i 29. oktobar ove godine, kada bi trebalo da budu prikazana i tri video snimka sa lica mesta.

Kako je naveo portal 192, uskoro će biti objavljena i vest o navodnoj umešanosti supruge, vlasnika poznate medijske kuće, koja stoji iza nekoliko visokotiražnih tabloidnih listova.

Supruga ovog medijskog mogula, mogla bi biti umešana u skrivanje Bogdanovića nakon izvršenog dela. Ko je pomagao supruzi poznatog biznismena za koju se sumnja da je bila u emotivnoj vezi sa Bogdanovićem i zašto ne postoje infromacije o njenom privođenju nakon zločina, saznaće se uskoro.

(Republika/192)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading