JEZIVO POLNO UZNEMIRAVANJE OD STRANE UČITELJA U PIROTU: Dodirivao devojčicu (7) "na skriveno mesto" kad izađu pred tablu da odgovaraju!

Autor:

Hronika

10.06.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčice su se o ovome međusobno razgovarale, ali nikome od starijih nisu govorile o tome zbog osećaja sramote.

JEZIVO POLNO UZNEMIRAVANJE OD STRANE UČITELJA U PIROTU: Dodirivao devojčicu (7) "na skriveno mesto" kad izađu pred tablu da odgovaraju!

Foto: Shutterstock

Žena iz okoline Despotovca je otkrila da je njena ćerka, zajedno s još dve drugarice, trpela polno uznemiravanje od učitelja tokom tri godine. Iako je slučaj prijavila policiji pre pet godina, pravda je tek sad zadovoljena, kada je učitelj osuđen na dve godine zatvora. Majka je ispričala da je saznala za uznemiravanje tek kada je prisustvovala razgovoru o učitelju koji se neprimereno ponašao na časovima.

Majka je otkrila da je njena ćerka, tada sedmogodišnjakinja, i njene drugarice, bile izložene uznemiravanju od strane učitelja. Devojčice su se o ovome međusobno razgovarale, ali nikome od starijih nisu govorile o tome zbog osećaja sramote. Tek kada je majka razgovarala sa ćerkom, saznala je jezive detalje o tome kako je učitelj dodirivao devojčice i uznemiravao ih tokom časova.

- Moju ćerku i njene dve drugarice, koje su tada imale sedam godina, učitelj je polno uznemiravao od prvog razreda, ali mi smo to saznali sasvim slučajno tek kada sam prisustvovala razgovoru o njihovom učitelju koji se, kako sam tada čula, neprimereno ponašao na časovima i uznemiravao jednu od devojčica s kojom je moja ćerka išla u razred. Sve me je to uznemirilo i kada sam došla tog dana kući, odmah sam razgovarala sa ćerkom, da bi mi ona na kraju ispričala šta se zapravo dešavalo iza vrata učionice - počinje ona priču.

Dodirivao ih dok su odgovarale

Ona dodaje da joj je ćerka ispričala da se ista stvar ponavljala svaki put kada bi izašle pred tablu da odgovaraju.

Rekla mi je da ih je učitelj dodirivao na "skriveno mesto", misleći na polni organ, da ih je grlio, otkopčavao i zakopčavao šlic... Meni je bilo jezivo sve što sam čula, a mogu da zamislim kako je bilo njima u tom uzrastu koje nisu znale šta sve to znači - ispričala je.

Majka je istakla da je najteže prihvatiti posledice koje je njena ćerka pretrpela. Devojčice su živele u strahu i tešile jedna drugu rečima "proći će posle još ovog časa". Borba s traumom je teška, ali majka ističe da se nada da će pravda biti zadovoljena i da se ovakav slučaj nikada više neće ponoviti.

Majka ističe da se ne sme ćutati o ovakvim situacijama i da je važno boriti se za istinu i pravdu. Ona je pohvalila hrabrost roditelja koji se bore za svoju decu i istakla da je teško nositi se s osudama okoline. Dodatno je istakla da je supruga osuđenog učitelja čak pokrenula peticiju za oslobađanje optužbi, što je naišlo na osudu javnosti.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading