"DEDA BIO DEMENTAN I TEŽAK, BABA NEDOKAZANA, A OTAC ŠLOGIRAN..."! Kućna pomoćnica o trostrukom ubici iz Knjaževca: "ŽIVEO JE U BOLESNOJ ATMOSFERI, MISLIM DA JE OVO PRELOMILO DA IH POBIJE"!

Autor:

Hronika

08.06.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stalno je bilo nesuglasica jer je baba stalno naređivala Aleksi kako treba da radi. On bi je nekada poslušao, nekad bi 'pukao', pa joj odbrusi i izleti iz kuće da se smiri, priča Sneža, kućna pomoćnica porodice Milojević.

"DEDA BIO DEMENTAN I TEŽAK, BABA NEDOKAZANA, A OTAC ŠLOGIRAN..."! Kućna pomoćnica o trostrukom ubici iz Knjaževca: "ŽIVEO JE U BOLESNOJ ATMOSFERI, MISLIM DA JE OVO PRELOMILO DA IH POBIJE"!

Foto: Društvene mreže, Wikimedia

Prekjuče se u Knjaževcu dogodio jeziv zločin, kada je mladić star 22 godine, Aleksa Milojević, ubio babu, dedu i oca. Sve se dešavalo oko 15 časova popodne.

Aleksa je oca ubio u hodniku kuće, a babu i dedu dok su u dnevnoj sobi gledali TV.

Mladić je policiji rekao da je pobebio porodicu jer više nije mogao o njima da brine. Navodno, svi su bili bolesni, deda - nepokretan i dementan, baba - težak srčani bolesnik, a otac je nedavno ima moždani udar.

Kućna pomoćnica Sneža kaže da pretpostavlja da je "Aleksi pukao film kada mu baka nije dozvolila da deda smesti u dom".

- Deda je bio bolestan od demencije i Aleksa je živeo u atmosferi gde se već godinama priča samo o bolesti! Pa, još i kada mu je se šlogirao otac... Aleksa je skroz bio potišten. Ne mogu da se načudim da onakvo dete, onako dobar momak uradi to što je uradio. Ne znam šta mu je i gde mu se dogodio taj prekid filma u glavi. Ja sam ga odmenjivala kad god sam mogla, dedu sam brisala i podizala kad padne iz kolica. Njegova bolest zahtevala je angažovanje 24 sata! Nekad je Aleksa znao da mi kaže: 'Jao, baba Snežo, dođe mi da odem negde u svet', a ja mu onda predložim da izađe negde s društvom, a ja ću da ga menjam. I tako bi ponekad bilo, ali nisam mogla uvek - ispričala je ova žena za Kurir.

Aleksa je od takvog života mogao malo da predahne kada je bilo sređeno da deda ode u dom, ali baba to nije dozvolila.

- Ona se tome usprotivila. Stalno je bilo nesuglasica jer je baba stalno naređivala Aleksi kako treba da radi. On bi je nekada poslušao, nekad bi 'pukao', pa joj odbrusi i izleti iz kuće da se smiri. Ja sam tri godine radila kod njih i baba mi je rekla još na početku: "Ti si plaćena da radiš, ne da mi se mešaš u kuću i da daješ neke savete". Nisam smela reč da kažem, zavisila sam od tog dinara, ali u poslednje vreme mi je bilo mnogo žao Alekse. Nije bilo fizičkih sukoba, ali baba je volela da naređuje. Kad mu kaže da je nešto crno, on mora da se složi, iako je to belo. I uopšte cela situacija je bila teška. Deda je bio bolestan, pljuvao svud redom, baba nedokazana, otac šlogiran, strašno... Aleksa, nije on zaslužio da trune u zatvoru, ali eto šta je uradio. Bog neka me krivi, ali ja mislim da je uzrok svemu što baba nije dala dedu u dom, da malo olakša situaciju. I Aleksa se tu skroz poremetio jer nije video kraj svojoj muci - ispričala je Sneža.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading