UKRAO PAZAR USRED BELA DANA: Sramna scena na Vračaru! (VIDEO)

Autor:

Hronika

08.06.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz vračarskog kafića stigao je apel za pomoć, uz poruku da je svaka informacija o lopovu od izuzetne važnosti.

UKRAO PAZAR USRED BELA DANA: Sramna scena na Vračaru! (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram/serbialive_beograd

Danas, oko 14.45, u mirnom delu Vračara, tačnije u Kursulinoj 12, zabeležen je neobičan događaj koji je šokirao lokalno stanovništvo.

Naime, prema informacijama koje su objavljene na Instagram stranici serbialive_beograd, jedan čovek srednjih godina je usred bela dana ušao u lokal i izvršio krađu, odnoseći sa sobom ceo pazar.

 

 

Iz vračarskog kafića stigao je apel za pomoć, uz poruku da je svaka informacija o lopovu od izuzetne važnosti. Takođe, prema svedočenjima zaposlenih, iznete su tvrdnje da je osoba koja ih je oštetila navodno narkoman.

- Krađa na Vračaru, Kursulina 12, narkoman je ukrao ceo pazar, danas se desilo u 14:45 ukoliko neko ima više informacija o lopovu da nam pomogne. Jako nam je bitno...Hvala vam dobri ljudi - glasi opis objave.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana nepoznati muškarac izvršio je krađu, kada je u jednom lokalu brze hrane na Žarkovu sa pulta ukrao 2.000 dinara!

Naime, on je lagano ušetao u lokal, a potom se osvrnuo gledajući šta bi mogao da ukrade.

Ono što je sve ostavilo u šoku jeste njegov naredni postupak, kada je nakon krađe, izašao iz lokala, pa ostao da gleda u isti.

Ispod objave nizali su se komentari, a korisnici ove društvene mreže imali su različita mišljenja. 

Naime, neki su krivili radnika i pitali se gde je bio u tom trenutku, dok su pojedini ostavljali šaljive komentare.

Nije mogao burazer da se odluči da li da uzme nešto od priloga ili da popije štogod dok se neko ne pojavi; Brate za 2000 dinara, au, neka mi se javi daću mu ja više bez vraćanja; Ovoliko dugo nikog od zaposlenih za kasom? Treba vlasnik radnje tom zaposlenom celu mesečnu platu da odbije... Eventualno i otkaz - samo su jedni od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading