MAJKA I SIN PRONAĐENI MRTVI! Detalji tragedije u Mirijevu, komšije osetile neprijatan miris, psi danima lajali, zatečen HOROR u stanu!

Autor:

Hronika

04.06.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije otkrile detalje tragedije u Mirijevu.

MAJKA I SIN PRONAĐENI MRTVI! Detalji tragedije u Mirijevu, komšije osetile neprijatan miris, psi danima lajali, zatečen HOROR u stanu!

Foto: Tanjug, Shutterstock

Večeras su u Ulici Matice srpske u Mirijevu pronađena tela dve osobe.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o telima majke i sina, a tragova nasilja nema.

Dalje se navodi da je žena bila nepokretna, a da je muškarac vodio brigu o njoj. Njihove komšije kažu da su čuli da je stan bio zaključan iznutra, a da je muškarac najverovatnije preminuo prvi, zatim žena koja nije mogla da brine sama o sebi.

Ističu i da majku i sina nisu videli nekoliko dana, a kako su živeli u prizemlju dosta stanara je osećalo neprijatan miris iz stana i neprestani lavež pasa.

Pripadnici policije su došli na lice mesta i obili stan. Stigli su i forenzičari.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.

Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading