EKSKLUZIVNO! TUŽILAC SE OGLASIO ZA REPUBLIKU O SLUČAJU DANKE ILIĆ - Na ovaj dan će Srđan Janković otkriti SVE o SVIREPOM ZLOČINU!

Autor:

Hronika

30.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video sam se sa njim i znam o čemu želi da priča, ali detalje ne mogu da iznosim, rekao je advokat Živadin Bogdanović.

EKSKLUZIVNO! TUŽILAC SE OGLASIO ZA REPUBLIKU O SLUČAJU DANKE ILIĆ - Na ovaj dan će Srđan Janković otkriti SVE o SVIREPOM ZLOČINU!

Foto: Republika, facebook

Osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić - Srđan Janković, u toku sledeće nedelje biće saslušan, saznaje Republika!

Naime, osumnjičeni je odlučio da progovori i preko branioca je poručio da više ne želi da se brani ćutanjem, već da će reći sve o zločinu.

- Saslušanje Srđana Jankovića če svakako biti u toku sledeće nedelje - potvrdio je za naš portal Viši javni tužilac u Zaječaru Miodrag Canović.

Prema našim saznanjima, saslušanje Srđana Jankovića biće 4. juna.

Ove navode takođe je potvrdio i advokat osumnjičenog Bogdanović Živadin.

- Video sam se sa njim i znam o čemu želi da priča, ali detalje ne mogu da iznosim. Tužilaštvo će odrediti datum kada će Srđan Janković izneti odbranu - rekao je advokat Živadin Bogdanović.

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, osumnjičene da su devojčicu udarili automobilom, stavili njeno telo u gepek i odneli ga na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo i rekao da su telo bacili na deponiju, zbog čega se potraga koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i druga potencijalna mesta, ali bez uspeha.

Iz kuće Dejana Dragijevića u Zlotu policija je zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi, a oba privatna automobila osumnjičenih su poslata na veštačenje. Dejanov brat, Dalibor Dragijević, preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja, dok je njihova majka, Svetlana Dragijević, preminula 15. maja u kući komšinice. Radoslav Dragijević, koji je osumnjičen da je pomogao sinu Dejanu da premesti telo Danke, pušten je na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading