EKSPLOZIJA U ĐAKOVICI! Ima povređenih! OGLASILA SE POLICIJA!

Autor:

Hronika

25.05.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol policije za region Đakovice Šeremet Elezaj izjavio je da je žrtva hitno zbrinuta i da se preduzimaju neophodne istražne radnje.

EKSPLOZIJA U ĐAKOVICI! Ima povređenih! OGLASILA SE POLICIJA!

Foto: Printskrin/Tviter

Jedna osoba je povređena u eksploziji u selu kod Đakovice, piše Reporteri.

Portparol policije za region Đakovice Šeremet Elezaj izjavio je da je žrtva hitno zbrinuta i da se preduzimaju neophodne istražne radnje.

- Oko 11.15 obavešteni smo da je odrasli muškarac zadobio teške telesne povrede (sumnja se da je posledica kontakta sa eksplozivnom napravom) na otvorenom polju u selu kod Đakovice. Dežurne policijske jedinice reagovale su na slučaj i žrtva je hitno upućena u bolnicu. Trenutno se preduzimaju potrebne istražne radnje - rekao je Elezaj.

Podsećamo, u sremskom selu Martinci, u Zmaj Jovinoj ulici, nedavno se dogodila strašna tragedija. Oko 3 sata posle ponoći, izbio je požar nakon eksplozije plinske boce, u kojem su život izgubile majka i ćerka, Tanja i Elena, ruske državljanke.Jedna je pronađena mrtva u spavaćoj sobi, dok je druga pronađena u dnevnoj sobi, takođe bez znakova života.

Majka je bila zaposlena u nadnici, dok je ćerka radila u lokalnoj prodavnici.

Kako kažu meštani one su se pre nekoliko godina doselile u Martince iz Rusije.

Požar je uspešno ugašen, a vatrogasna intervencija je završena posle dva sata borbe sa vatrom.

U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica je potvrđeno da su službenici PU odmah po prijavi u tri sata ujutru, sa vatrogasnim jedinicama, izašli na lice mesta u selo Martinci, gde su zatekli dva tela.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading