KRVI BILO NA SVE STRANE! ROĐAK ZBOG DEČJE SVAĐE IZBO SUPRUŽNIKE: Novi detalji haosa u Leskovcu!

Autor:

Hronika

25.05.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici sa polomljenom pivskom flašom otišli kod D. J. navode komšije.

KRVI BILO NA SVE STRANE! ROĐAK ZBOG DEČJE SVAĐE IZBO SUPRUŽNIKE: Novi detalji haosa u Leskovcu!

Foto: shutterstock

Meštani sela Donja Jajina kod Leskovca gde se sinoć dogodila nezapamćena svađa komšija zbog dece u kojoj su supružnici S. S. (54) i D. S. (53) povređeni, a D. J. (50) zbog pokušaja ubistva uhapšen, kažu za Kurir "da je scena bila jeziva i da se bukvalno sve izdešavalo u roku od nekoliko minuta."

- Čuli smo šta se dogodilo i ne možemo da verujemo. Deca su se posvađala i uplakana došla kod svojih roditelja, gde su između ostalog tužila dete D. J. da ih je diralo. Besni supružnici S. S. i D. S. navodno, izgubili su razum kada su čuli šta se dogodilo - kažu meštani sela nadomak Leskovca za Kurir i dodaju:

- Iznervirani zbog dečje svađe i suza njihovog deteta otišli su kod D. J. koji se inače, nalazi u istom dvorištu gde i oni, navodno sa polomljenom pivskom flašom. Kada su izašli iz kuće odmah su počeli sa pretnjama i galamom, a potom je iz kuće izašao i osumnjičeni D. J. koji je pre svađe dograbio kuhinjski nož.

Kako navode komšije ovih aktera svađe, ovo nije prvi put da se oni svađaju.

- Ovaj svet je poludeo. Svađaju se oko svega. Ceo kraj sinoć su digli na noge. Neverovatno je da je dečja svađa dovela do krvoprolića! - kažu besno oni i dodaju:

- D. J. je nakon kraće rasprave nasrnuo na supružnike, inače svoje prve komšije, koje su mu i neki rođaci. Počeo je da ih ubada nožem. Čula se galama, vriska, dozivanje upomoć, ma bilo je jezivo...

Prema navodima sagovornika Kurira, sve se to dešavalo u gluvo doba noći, negde posle 23 sata u dvorištu aktera svađe.

- Nakon opšteg meteža supružnici su ležali u lokvi krvi nasred dvorišta. Scena je bila jeziva, a ekipa Hitne pomoći transportovala ih je prvo u leskovačku Opštu bolnicu da bi nakon toga zbog ozbiljnosti povreda sanitetom prevezli na Klinički centar u Nišu - kažu komšije koje dodaju da i dalje ne mogu da poveruju da je došlo do krvoprolića među akterima svađe.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog događaja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aco

25.05.2024 15:52

Dete nasilnik, otac nasilnik... Tužno..