UBICA IZ BEOGRADA SPOKOJNO ŠETKAO PO ZAGREBU?!

Autor:

Hronika

04.04.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo neprimetno, bez spektakla, odvijala se u ponedeljak ujutro policijska akcija hapšenja egzekutora Darka Veskovića (38), osumnjičenog da je 10. marta ove godine na Dušanovcu zajedno sa Nemanjom Ivanovim (36) iz automatskog oružja usmrtio 39-godišnjeg Blaža Đurovića.​

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Mesto likvidacije na Dušanovcu

Naime, prvi je 24. marta uhvaćen Ivanov, a Vesković je uhvaćen u Zagrebu u zajedničkoj akciji hrvatske i srpske policije.

Iako MUP nije dostavio podatke o akciji hapšenja, kako nezvanično saznaje jutarnji.hr, hrvatska policija dobila je dojavu o tome gde se Vesković krije i ostalo je bilo pitanje rutinskog hapšenja egzekutora koji nije ni pokušavao da pruži otpor.

Nakon što je i službeno potvrđen njegov identitet, Vesković će biti priveden istražnom sudu, radi određivanja pritvora, a policija nastavlja istragu o tome kako je ušao u Hrvatsku i je li u Zagrebu već imao pripremljeno sklonište, kao i to ko mu je eventualno pomagao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading