U Šapcu zaplenjen duvan u vrednosti od oko 550.000 dinara!

Autor: Tanjug

Hronika

04.04.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su u Šapcu tokom kontrole saobraćaja na tri lokacije zaplenili 550 kilograma rezanog duvana, čija se vrednost procenjuje na oko 550.000 dinara.

RepublikaFoto: Tanjug

Policija je prilikom kontrole saobraćaja u mestu Petlovača, u automobilu "citroen", kojim je upravljao tridesettrogodišnji muškarac iz Šapca, u gepeku pronašla 34 džaka u kojima se nalazilo 200 kilograma rezanog duvana. 

U mestu Slepčević kod Šapca, u automobilu marke "pasat", policija je u gepeku pronašla 50 džakova rezanog duvana težine oko 300 kilograma. Pre zaplene duvana vozač je skrenuo sa puta i počeo da beži, ali je policija ubrzo sustigla automobil u kome su se nalazila dva muškaraca, starosti 24 i 33 godine.

Na trećoj lokaciji, u mestu Majur kod Šapca, u "pežou" kojim je upravljao pedesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Šapca, na zadnjem sedištu pronađena su dva džaka težine preko 50 kilograma u kojima se nalazio rezani duvan. 

Policija je protiv četvorice muškaraca iz Šapca podnela krivične prijave u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena trgovina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading