VIŠE HILJADA LJUDI PLAKALO ZA DARKOM: Sahranjen mališan koji je poginuo na groblju

Autor: A. VALČIĆ

Hronika

03.04.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan tuge u naselju Podvorce. Sve ulice koje su vodile do kuće porodice Bajramović juče su bile ispunjene ljudima. Više hiljada njih došlo je u podne da isprati do večne kuće malog Darka (12), dečaka koji je prekjuče stradao na Špitaljskom groblju kada se na njega obrušio spomenik!

RepublikaFoto: A.VALČIĆ

Tragedija se dogodila u ponedeljak oko 15 časova, dok se grupa dečaka nakon povratka sa fudbala kratko zadržala na Špitaljskom groblju. Prema nezvaničnim informacijama, jedno od dece se popelo na spomenik, čija se gornja ploča odvalila i pala na glavu nesrećnog mališana koji je stajao pored.

- Sve se to odigravalo pred očima Darkovog brata blizanca. On je plakao, dozivao brata, pokušavao da mu pomogne, ali mermer je bio težak - ispričao je jedan od dečaka.

Kada je juče kovčeg sa telom tragičnog nastradalog dečaka krenuo leskovačkim ulicama do njegove večne kuće, gotovo da nije bilo čoveka koji je uspeo da zadrži suze. Među njima i zvezda romske muzike Zvonko Demirović.

- Znao sam tog dečaka. Lep, pametan i vaspitan. Njegovi roditelji Zvonko i Anika su izuzetno vredni i čestiti ljudi. Strašna tragedija... - rekao je Zvonko dok su mu se oči punile suzama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading