EVO KAKO SE PONAŠAJU DANKINE UBICE U ZATVORU! Na početku bili ćutljivi i povučeni, a onda...

Autor:

Hronika

20.04.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo.

EVO KAKO SE PONAŠAJU DANKINE UBICE U ZATVORU! Na početku bili ćutljivi i povučeni, a onda...

Foto: Društvene mreže

Dejan Dragijević i Srđan Janković, optuženi za ubistvo male Danke Ilić, trenutno se nalaze u pritvoru u Zaječaru.

Iako su smešteni u odvojenim ćelijama kako bi se sprečila međusobna komunikacija, kako navodi izvor iz istrage za Informer, vremenom su postali sve pričljiviji. Navodno, čak su počeli da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima.

- Dragijević je priznao da je zadavio devojčicu, a Janković, koji je vozio službeni automobil "Vodovoda", branio se ćutanjem. Kako ne bi mogli da se dogovaraju i planiraju odbranu, nakon hapšenja su smešteni u različite ćelije. Oni su u početku bili ćutljivi i ni sa kim nisu razgovarali, ali kako je vreme prolazilo, postajali su sve pričljiviji, čak su počeli i da se šale i smeju sa ostalim zatvorenicima. Ponašaju se kao da se ništa nije ni dogodilo - rekao je Infomerov izvor iz istrage.

Iako su u početku bili ćutljivi i zatvoreni, kako vreme prolazi, Dragijević i Janković su, prema pisanju pomenutog medija, postali sve društveniji u grupnim ćelijama. Iako su smešteni među drugim okrivljenima, nisu imali nikakvih problema, a čak su uspostavili i kontakte sa drugim zatvorenicima. Izvor iz istrage naglašava da se ponašaju kao da se ništa nije ni dogodilo.

- Moram da napomenem da su Dragijević i Janković smešteni u grupne ćelije i da za sada nisu imali nikakve probleme sa drugim okrivljenima. Njih niko ništa ne pita o slučaju iako je očigledno da svi u zatvoru znaju zbog čega su njih dvojica uhapšena - naglasio je izvor.

Foto: Društvene mreže

Ubice Danke Ilić

Obojica okrivljenih redovno idu na saslušanja u tužilaštvo, gde se sastaju sa svojim advokatima. Ti razgovori su poverljivi, pa nije poznato o čemu pričaju, ali se redovno vraćaju u ćelije gde nastavljaju druženje sa drugim zatvorenicima i gledaju televiziju.

- Ti razgovori su poverljivi, pa nije poznato o čemu pričaju. Obojica okrivljenih su od skoro počeli da idu i na saslušanja u tužilaštvo. Tako su nedavno prisustvovali i davanju iskaza roditelja male Danke, za čije se ubistvo terete. Nakon što ih stražari vrate u ćelije, oni ponovo popričaju sa drugima, a onda idu i gledaju televiziju - naveo je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
D63

20.04.2024 15:01

Bili su u pogrešno vreme na pogrešnom mestu...

Odgovori 5 10
Crni

20.04.2024 16:36

Da ne govorim da će do kraja izdržavanja kazne da žive u zatvoru na račun ovog naroda. Pa jel im to kazna ili nagrada. Ako hoćete da ih stvarno kaznite, samica..

Odgovori 11 3