"MOJE DETE JE UBIO, A PONAŠA SE TAKO HLADNOKRVNO": Majka Noe Milivojev neutešna nakon susreta sa ubicom njene ćerke - "Nisam izdržala, okrenula sam glavu"

Autor:

Hronika

19.04.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen D. je optužen za izvršenje teškog ubistva na podmukao način i iz niskih pobuda.

"MOJE DETE JE UBIO, A PONAŠA SE TAKO HLADNOKRVNO": Majka Noe Milivojev neutešna nakon susreta sa ubicom njene ćerke - "Nisam izdržala, okrenula sam glavu"

Foto: facebook, ST/N. PANČIĆ, tiktok

Boba Milivojev, majka Noe Milivojev, tiktokerke čije je surovo ubistvo potreslo javnost, iznela je svoje snažne emocije i odlučnost da se bori za pravdu na suđenju Ognjenu D. koji je optužen za ubistvo njenog deteta.

Iako je suđenje bilo odloženo zbog nedolaska branilaca optuženog, Boba nije pokazala znakove odustajanja. Ona ističe da neće odustati sve dok monstrum ne bude osuđen, ističući da joj Noa nedostaje svakog dana i da će se boriti svim silama da njeno dete dobije pravdu.

Emotivna iskustva u sudnici

Ulazak u sudnicu bila je emotivno teška situacija za Bobu, koja je nosila crninu već devet meseci. Iako je bila pripremljena, suočavanje sa čovekom optuženim za ubistvo njenog deteta bilo je izuzetno teško. Ispunjeni suđenjem, Boba je izjavila da je njena praznina nenadoknadiva i da je doživela novi stres kada je suđenje odloženo.

Doći ćemo i 7. maja, za kada je zakazano novo suđenje. Uvek ćemo doći, nikada nećemo prestati da dolazimo. Supruga i mene su uveli u sudnicu kada je taj čovek već bio tamo. Pogledala sam ga sa leđa, sedeo je mirno, hladnokrvno. Posle svega što je uradio mom detetu, bio je potpuno miran. Lice mu nisam videla. Ali, nisam mogla dugo da izdržim, okrenula sam glavu da ga ne gledam - kaže za beogradske medije Boba Milivojev.

Borba za pravdu i potreba za podrškom

Boba ističe da je njena borba za pravdu neizmerna i da je podrška porodice ključna u ovim teškim trenucima. Ona je takođe izrazila razočaranje u činjenicu da ljudi već počinju da zaboravljaju šta se dogodilo i da je prisiljena objašnjavati svima šta se dogodilo njenom detetu.

- Kada smo stigli do suda u Beogradu, noge su mi otežale. Jedva sam izašla iz automobila i ušla u sud. Nedostaje mi. A onda sam u sudnici doživela novi stres. Sve mi je prošlo kroz glavu. Sve što se dešavalo. A onda je suđenje odloženo. Pa moje dete je ubijeno, udavljeno…. Strašno je šta je posle uradio. Ne znam zašto sve ovo toliko traje, pa pronađeni su svi dokazi i on je priznao šta je uradio. Da ima smrtne kazne, tražila bih smrtnu kaznu. Ovako, tražim doživotnu robiju. Taj ne sme nikada više da izađe na slobodu - kaže majka ubijene Noe.

Monstruozni zločin koji potresa javnost

Ognjen D. je optužen za izvršenje teškog ubistva na podmukao način i iz niskih pobuda. Optužnica navodi da je izvršio zločin zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema njemu. Detalji zločina suzdržani su od javnosti, ali je jasno da je reč o surovom činu koji je potresao mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading