PRIZNAO NA SUDU! Marjanović se zbog nove žene POSVAĐAO sa porodicom! Kad je OVO rekao, nastao MUK!

Autor:

Hronika

19.04.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marjanoviću se ponovo sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović.

PRIZNAO NA SUDU! Marjanović se zbog nove žene POSVAĐAO sa porodicom! Kad je OVO rekao, nastao MUK!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Na suđenje Zoranu Marjanoviću u Višem sudu u Beogradu danas nije došao niko od najavljenih svedoka iz njegove porodice. To je iznenadilo sudiju Ivanu Ramić, koja je na postavljeno pitanje zašto se to dogodilo dobila neočekivani odgovor.

Između dva ročišta on nije uopšte komunicirao s bratom, sinom i snajkom, koji je trebalo da svedoče, prema tumačenju branilaca, njemu u korist.

Nezvanično se saznaje da se njegova porodica ne slaže s novom prijateljicom, odnosno njegovim izborom nove partnerke Zorice Mitrović i da ga zbog toga bojkotuje.

Marjanoviću se, da podsetimo, ponovo sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović.

U KUĆI NEMA STRUJE

On je sudiji odgovorio da on i njegova porodica ne žive više u istoj kući u Borči "jer se ona renovira, nema struje niti uslova za život" i da zbog tog sina iz prvog braka Uroša, brata Miloša i snaju Milicu nije obavestio da treba da dođu da svedoče.

Sudija: Sa sinom, bratom i snajom niste razgovarali?

Marjanović: Ne.

Sudija: Na pripremnom ročištu ste izjavili da niste promenili adresu?

Marjanović: Da, ovo je samo privremeno, dok se ne reši. Da sam znao da treba da ih obavestim, obavestio bih ih. Meni ide u prilog da dođu.

Sudija: To da li vam ide u prilog mi ne znamo.

Marjanović: Ja znam.

Jedan od branilaca Zorana Marjanovića javio se potom za reč i pokušao da objasni da je došlo do nesporazuma i da njegov klijent inače razgovara s porodicom, ali da nisu razgovarali o suđenju.

DELOVAO JE ZABRINUTO

Kako bilo, Marjanović se obavezao da ih obavesti da dođu na sledeće ročište, zakazano 6. juna.

Posle kraće rasprave Marjanovića sa sudijom saslušan je svedok, porodični prijatelj optuženog i njegove supruge, policajac Boris Pucić.

On je objasnio da ga je Marjanović kobnog dana pozvao oko 17.20 i da mu je rekao:

- Jelena je otišla da trči ispred Jane i mene, izgubili smo je iz vida, nestala je, šta da radim?

On ga je on posavetovao da pozove policiju.

- Znao sam da je Jelena trči i da vodi računa o ishrani, pa sam pomislio da joj je pozlilo i došao sam na nasip da im pomognem da je pronađu. Bio sam u kolima i susreo se s automobilom koji je vozio Miloš, na mestu suvozača je bio njihov otac Vladimir, a Zoran i Jana na zadnjem sedištu. Nisam primetio ništa neobično za tu situaciju, Zoran jeste delovao zabrinuto, Jana nije plakala - rekao je svedok, odgovarajući na pitanja.

Na pitanje advokata da li je video krv na Zoranu, odgovorio je da su razgovarali smo kroz prozor automobila i da "vizuelno nije bliže video njegov izgled."

On je potom objasnio da je automobil sreo još nekoliko puta i da je u njemu na kraju bio samo Miloš, koji mu je rekao da su ostali otišli kući.

Naveo je da je potom i peške pretraživao deo od nasipa prema Dunavu, pokušavajući da nađe Jelenu, ali da s druge strane kanala, odnosno mesta na kom je telo sutradan pronađeno, nije silazio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading